icon

Vigantol, doporučíte něco přírodnějšího?

katerinka_kh
26. led 2018

Zdravím všechny 🙂 chtěla jsem se zeptat na tento lék.. děsí mě ty nežádoucí účinky.. Doporučíte mi něco přírodnějšího?

Strana
z2
luj89
26. led 2018

janjem se zarekla, ze od noveho roku nebudu prispivat do diskusi na MK... pak vidim toto tema a rikam si, ze poradim, ze tohle neni snad tema, kde se to zhada... no, zmilila jsem se 😀.
@majajaa To je strasne vzacne onemocneni, vetsina deti, co ma predepsan vigantol ho ma jako prevenci krivice.

majajaa
26. led 2018

@luj89 padla zde otazka co leci Vigantol,tak to byla odpoved. Jen chci rict,ze i kdyz je onemocneni vzacne,neznamena to,ze to nemuze mit moje dite. Samozrejme jsem dal psala,ze se vetsinou pouziva v precenci. A krivice je vseobecne znama, a proto jsem chtela uvest i jiny priklad. Uvadim pouze fakta.

popelka1984
26. led 2018

Jestli mám vitamín D (Vingantol) nahradit něčím jiným bych řešila až ve chvíli kdy to bude aktuální, kdy se opravdu nějaké potíže vyskytnou. My s tím problém neměli ani když byl syn miminko ani teď ve třech letech.

luj89
26. led 2018

@majajaa souhlasim 🙂

mourovatakocka
26. led 2018

Používáme tohle: Baby D od terezie. Někdo někde psal, že to má stejné složení, ale zatímco Vigantol u nás bylo peklo na zemi, tak tohle je OK.

tynka9
26. led 2018

Vigantol není nahraditelný. Jako registrovaný lék nemá momentálně na českém trhu alternativu. Vše, co se tu zmiňovalo, ať už jamieson, terezie... jsou doplňky stravy. Jediné, co se u doplňků stravy zkoumá, je nezávadnost. Nikdo nezkoumá, jestli obsahují to, co je psáno na obalu, nebo v jakém množství, jestli tam něco nechybí či nepřebývá, řeší se jen nezávadnost.

martiniquest
26. led 2018

@leniiid Tak jistě 😀 😀

budouci_maminka
26. led 2018

S vigantolem mám negativní zkušenost, malá na bolení bříška nikdy netrpela, s nazasenim vigantolu zacala. Na radu nasi doktorky jsme vymenily za babyD

martiniquest
26. led 2018

My pres lonskou zimu davali Jamieson, letos D3 od Natures aid. V obdobi jaro-podzim nedavam synovi nic, zato chodime nasavat slunicko 🙂
Vigantol bych svemu diteti nedala. A mam ve svem okoli pripad, kdy se dite trapilo nekolik tydnu a po vysazeni okamzite prestalo mit boleni. Vigantol byl nahrazen Jamiesonem.

Strana
z2