Vyrážka na nožičce

andariel25
28. led 2017

Maminky máte některá zkušenost s takovou potvorou? Byla jsem ve čtvrtek u obvodačky, řekla nám, že by to za AE nepovažovala. Dala nam Fucidin a Lipobasi. Mažu tedy od čtvrtka, ale vyrážka se nelepší. A máto na nožičce jenom, pár dupek i na druhé. Může takto vypadat alergie na mléko?? (jogurty, sýry atd mi jí cca rok, plnotučné mléko jsem zavedla před třemi týdny-do té doby Hipp. Moc děkuji

soyevita
28. led 2017

Mě to přijde jako kopřivka.Ale těžko říct a to má jen na nožičce?

soyevita
28. led 2017

Promiň,už to čtu,že jen na jedné nožce....

astyna
28. led 2017

ahoj, něco podobného měla moje máma. Začalo to v dlani ruky, rozšířilo se to po loket a pak to začalo na druhé ruce, 2 roky s tím bojovala, zjistlo, že je alergická na methyly a kathony - takže projeď prací prášek, drogerii obecně, jestli to tam není. Navštívila bych kožaře, protože, jestli je to to, co měla moje máma, řeš to co nejrychleji.

andariel25
autor
29. led 2017

Moc díky, no drogerku používám pořád stejnou, když byla miminko-jen je možné, že jsem jí párkrát oprala už v našem pracím gelu (Lidl) tak se jdu mrknout na složení....díky! a to trvalo dva roky než to slezlo???

astyna
29. led 2017

@andariel25

Ono se nejdříve vůbec nevědělo, od čeho to je. Protože takové ty testovací kolečka na záda, co se dávají pro zjištění alergií, standardně neobsahují methyly a kathony. Takže mamka vyšla jako bez alergií. Až pak jednoho primáře v nemocnici napadlo udělat velmi podrobný kompletní obraz krve a tam to zjistili prvně, spíš měli podezření. No a pak dostala nové testy na záda a to se zbarvilo takřka hned a bylo to. Během měsíce vše zmizelo. Ale mamka si vystála.... Takže radím nepodceňovat, nechci tě strašit, ale měli jsme to doma.

kocour1
1. únor 2017

Může to být i změnou pracího prášku, aviváže...stejně tak i na to mléko...příčin může být několik...u nás doma to bylo u syna při změně pracího prášku - takhle se osypal na nožičce...no chvíli mi trvalo než jsem na to přišla🙂...mazala jsem mu to bepanthenem sensiderm, pomáhá velmi dobře proti svědění a suché kůži🙂