Vysoká hodnota leukocytů. Vadí to výběru nosních mandlí?

emma27
25. lis 2011

Dobrý večer,jsem tady nová a chci vás poprosit o radu 😉
Nevíte mi někdo poradit , když má dcerka v krvi naměřenou vysokou hodnotu Leukocytú zda je to problém při výběru nosních mandlí ? V pondělí jdeme na zákrok a malá bude v narkóze.Jenom se obávam ,že ta vysoká hodnota může být problém ☹

xsuzzi
25. lis 2011

No, já myslim, že s vysokou hodnotou leukocytů by malá pod narkozu chodit neměla. Měla by se nejdříve zjistit přičina vysokých hodnot, zajistit její normalizaci a až poté zákrok podstoupit 😒

emma27
autor
25. lis 2011

Děkuji za názor,jenom mně to hodně štve a mrzí a to jenom z toho důvodu,že už ani k doktorce nechce jít.Včera jí brali krevičku,má ji hodně hustou( i když hodně pije)...malá byla z toho úplně hotová ☹ Ne a ne naplnit ampule.
Pořád jí pichají uši,mývá často zápaly a když vidí doktora ....no hrůza.Už jsem myslela,že to budem mít v podělí za sebou a zase nic..

xsuzzi
25. lis 2011

podle mě bude lepší, až bude malá úplně v pořádku, pak to dopadne 🙂

emma27
autor
25. lis 2011

Děkuji za povzbudivá slova 🙂

berenika39
25. lis 2011

@emma27 teď jsem byla se synem na odstr. nosní mandle. před tím byl lehce nastydlý, uzdravil se, chodil do školky, subjektivně úplně ok. podstoupil předoperační, v pořádku, 1 DEN před zákrokem ho mudra prohlédla - krk, poslech - důkladně, všechno ok. když ho přivezli, tak mi doktor řekl, že petr byl hodně nemocný, zahleněný a že mám vyměnit pediatra. druhý den z toho byla virosa jako hrom, má atb a trápíme se. zotavuje se z oprace a do toho je nemocný. takže pokud předem víš cokoliv, co není ok, nech to prověřit.

emma27
autor
26. lis 2011

berenika39 díky za radu

margaret88
Autor odpověď smazal
Zobraz