Wobenzym pro 3 leté dítě

te_reza
6. led 2019

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s wobenzymem pro malé dítě? Slyším na něj samou chválu, tak nevím jestli ho nezkusit. Holka má pořád rýmu, asi ji budou trhat mandle, ale už nevím co zkusit.

elencze
6. led 2019

Byla jsem hodně nemocné dítě a pomohla mi křepelčí vajíčka, tehdy se prodával nějaký sušený extrakt, nevím, jestli ještě je v prodeji. Jinak za mě Wobenzym nefunguje. Poslední dobou o tom vyšlo i hodně odborných článků, že chybí relevantní studie o jeho účinnosti. Hodně drahé placebo, dle mého názoru.

zavodnice
6. led 2019

Za mě wobenzym taky nefunguje. Pořídila jsem ho, když jsem šla na operaci, prý snižuje krvacivost a rychleji se to hojí. Ve skutečnosti jsem dlouho a hodně krvacela, s tím se objevily další komplikace a hojení nic moc. Hodně drahý placebo.

helcakab
7. led 2019

Ahoj, nevím jak u dětí, ale u mě wobenzyn efekt nula, jsem často nachlazená, snížená imunita a brala jsem cca 2 měsíce a vyhozené peníze! A jak často má tvoje dítě rýmu, taky bych potřebovala nějakou radu syn 17 měsíců už měl snad během 5 měsíců rýmu 4x...tak nevím je to často? Spíš bych se poradila být tebou s někým kdo rozumí bylinkám přírodní léčbě než vyhodit peníze za wobenzyn.