icon

Zapáchající moč a nepřibývání na váze

calvac
26. zář 2018

Syn ve veku sedmi mesicu od svych peti mesicu malo pribira. Stale kojen,od sesteho mesice na dvou prikrmech,zatim tedy masozelenina a ovoce. Dnes lekarka rikala,at pry doneseme priste moč a kdyby zapachala,tak i drive. Pry to muze souviset s nepribyvanim na vaze. Bohuzel jsem se nezeptala,protoze se me lekarka ptala na dalsi info a ted mi to vrta hlavou. Jak to muze souviset,proc zapachajici moc? Proc vubec chce moč? Nemate nekdo zkusenosti?

jankol
26. zář 2018
Uživatel jankol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jankol.

@calvac Zkušenosti nemám, ale taky jsme jednu dobu měli sledovat moč jestli nějak nezapáchá a kdyby ano tak máme přijít hned, ale myslím že to má souvislost s ledvinami. Takže pokud zapáchá, tak bych zavolala doktorce a řešila to hned. Ať je všechno brzy v pořádku, nám se to naštěstí vyhlo.

neomenia
26. zář 2018

Kvůli tomu, jestli nemá infekcí moc. cest, taky může být důvod neprospíváni.

calvac
autor
28. zář 2018

@neomenia Opravdu? To jsem vubec netusila,ze zanet mocovych cest by mohl zpusobit slabe pribirani u miminek. Ja jsem uz se desila,co vazneho ohledne moci by to mohlo byt. Kazdopadne dekuji,opet jsem se dozvedela neco noveho.

keksikova1
28. zář 2018

@calvac tak chronický zánět asi ano,ale u zánětu zas tak moc moč zapachat nebude.Nicméně se domnívám, že paní doktorka má na mysli některé vrozené metabolické vady. Zatím se neznepokojuj, hlavně negoogli, obcas to zkontroluj a když se ti to nebude zdát, proste přines moc. Hlavně klid, miminko potřebuje v první řadě klidnou maminku. Držím palce.