icon

Zažili jste vrtání zubů u tříletého dítěte?

lidija1234
18. pro 2024

Zažil prosím někdo ? Zubarka chce zkusit vrtat....nevím kde začít malému čistíme zoubky pravidelně ale má rád sladké které mu nezakazujeme. Je hodně hubený a tím že pravidelně čistíme by mě nenapadlo že bude mít tolik kazů. Na prohlídce jsme zjistili že má 6 mezizubních kazů 😥u zubařky spolupracoval úplně úžasně sám si sedl do křesla a nechal si zoubky zkontrolovat ale mám strach aby tenhle zákrok v něj nevytvořil strach ze zubaře. Zažil někdo vrtání zubů u takhle malého dítěte? Říkala že to zkusí a když to nepůjde pošle nás někam kde dávají rajský plyn. Nebo někdo nějaké jiné zkušenosti?

Strana
z2
veroniquecz
25. pro 2024

@enoli naprostý souhlas.

pampelina18
25. pro 2024

@enoli tak to, že máš hysterické dítě, za to nemůže strach. A ano. Doktoři raději posílají jinam, než aby si dali péči s tim a změnili přístup. Ale tak někdo raději nechá zdrogovat děti, než aby se s nimi víc snažil

enoli
25. pro 2024

@pampelina18 jasně "paní chytra", tři děti a každé je jiné. Já jen netvrdím, že jsem snědla veškerou moudrost světa a vím všechno.....a naštěstí nás dentista také ne. Tak si dal zij ve svých snech a nebuď ostatní, když "nechodíš v jejich botach"...uvědom si, že máš prostě jen štěstí, ono tvou zásluhou to nebude...

rosalindamelinda
7. led 2025

@magdaveselkova 😀 ty jsi mě pobavila, s tak... lidmi se ani nebavím 😀

magdaveselkova
Autor odpověď smazal
rosalindamelinda
7. led 2025

@magdaveselkova Jak čím? Tím, cos mi psala, když jsi mě oslovila, ne asi?
Mě je přece úplně u pr, že tvoje děcko chodí ještě ke všemu "normálně" na DH. Asi mu málo čistíš zuby nebo si je neumí vyčistit, tak musíš. Ale děcka na DH normálně nechodí, vše se dá zvládnout normálním čištěním ml.zubů. Nebudu dítě trápit na DH, abych tady pak mohla machrovat. Udržování ml.x stálého chrupu je rozdíl.
A ještě ta směšná poznámka na závěr - Tak co to tady trepeš 😂
Já si tu můžu psát, co chci. Navíc se o to vůbec nemusíš starat, starej se o sebe. Já jsem psala té zakladatelce a ne tobě. Chceš to víc polopaticky? Nepleť se kam nemusíš 😝

magdaveselkova
Autor odpověď smazal
Strana
z2