Zelená stolička, je to normální? Malá je smíšek, nepláče

tuky1983
7. říj 2013

Maminky, naše malá má zelenou stoličku. Od srpna jsme na UV (Sunar complex 1). Většinou nám teď kadí vždy po ránu. Pokud má stolici i přes den, tak bývá jako míchaná vajíčka.Když má stoličku jen po ránu, tak je žlutozelená, někdy zelená. Na netu jsem vyčetla, že to může být časovým důvodem,že chodí jen jednou za den. Také jsem vyčetla, že to může být dlouhým intervalem mezi krmením. Většinou usíná v rozmezí od 20.30 - 21.30hodin. Na jídlo se budí kolem 4 hodiny ranní. Jinak jeto smíšek, nepláče, přijde mi,že i přibírá. Na ko jdeme teď 17., takže váhu zatím nevím. Tedy zda se vejde do těch jejich tabulek🙂. Prošli jste si tím také? Myslíte, že je to normální? Všichni mi říkají, že kdyby jí něco bylo, plakala by..Tak nevím?

paracka
7. říj 2013

@tuky1983 ahoj, můj syn je na tom stejně. na sunaru je od konce srpna. přešli jsme z nutrilonu, kupuju stejný sunar jako ty. stoličku má jak kdy, někdy jak míchána vajíčka a někdy trošku víc zelenou. pěkně mi přibírá a nepláče, jen když má hlad. na jedno papání vypije cca 160 ml UM, někdy i víc. zeptám se na to dr. ted ve čt na ko.

tuky1983
autor
8. říj 2013

Naše malá vypije 140-150ml. Někdy klidně jen 90ml. Přes den po 3 hodinách,v noci má delší pauzu🙂.Budeš hodná když se poptáš🙂