icon

Zkušenosti s krémem Pupík: Pomáhá na bolení bříška?

slimball420
31. črc 2023

Zkušenosti s krémem pupík ?

miryp
31. črc 2023

Nulový efekt, protože koliky byly způsobené potravinovou alergií. Chce prostě najít spouštěč obtíží (potravinové alergie, netolerance léčiv - typicky vitamin D, poporodní blokády, atd.) a ty odstranit, pak není třeba hledat přípravky na meteorismus, protože ten ustoupí.

lentilkah
31. črc 2023

Na masaz dobry, ale problemu nezbavi. Mladsi trochu pomohla BioGaia, statsimu nic.

orangutan123
31. črc 2023

@slimball420 Spíš to malému vadilo a od bolení nepomohlo. Naopak většinou když sem ho trošku namazala tak začal ještě víc vřískat

slimball420
autor
1. srp 2023

@lentilkah včera jsem ho tím začala masírovat tak jsem právě zvědavá jinak biogaiu a espumisan užíváme ale taky nemam pocit ze by to nějak extra pomáhalo

chlapecektehu
1. srp 2023

@slimball420 já jsem používala tenhle krém a připadalo mi že mu to bříško hezký prohřálo. Ovšem nezmizelo bolení, na to nám pomohlo překvapivě vysadit espumisan a začít dávat biogaiu.

mama_mila
1. srp 2023

Jako doplněk fajn, někdy chce namazat i tříletá, tam to vidím hlavně na placebo, že se jí jako jde líp na záchod 😁

emillyhk
1. srp 2023

@slimball420 Na bříško efekt nula, ale když měl syn rýmu, mazala jsem na hrudníček, aby se mu líp dýchalo 😄

emillyhk
1. srp 2023

@slimball420 Ještě teda nám naopak espumisan bolení bříška zhoršoval, dávali jsme Babycalm, tam byl účinek znát takřka ihned.

slimball420
autor
2. srp 2023

@emillyhk co tak vidím tak většina z vás hodně chválí babycalm takze dnes letím do lékárny 😅
Prvně jsem dávala jen biogaiu a to mi prošlo ze nic moc ted tedy dávám biogaiu i espumisan a jeste jsem začala mazat tím pupikem a jako je pravda ze trochu se vyprdi ale taky žádná sláva

emillyhk
2. srp 2023

@slimball420 Já jako dospělá nedám na espumisan dopustit, ale malému neseděl. Biogaiu dávej dál, ale probiotika mají pomalý nástup, ty prostě nevyřeší "prdíky tady a teď". Babycalm za mě malý zázrak nejen na prdíky, ale celkově. Třeba u pediatra nebo při delší cestě autem jsme dávali jednu dvě kapky na dudlík, synovi to chutnalo, přestal okamžitě řvát a vydržel i půl hodiny, než jsme třeba dojeli domů 😉

kubesovaadelka
2. srp 2023

@slimball420 espumisan může občas působit opačně, já nemohla dopustit na babycalm. Pupík nám zabíral do 8 měsíců krásně, skoro obden jsem Mazala, masírovala když bylo boleni a malá se krásně do 20 min vyprázdnila. Pak už mastička nebyla třeba

slimball420
autor
3. srp 2023

@kubesovaadelka ja tedy mazu vzdy když vidím ze se opravdu snaží tlačit al proste mu to nejde a musim říct ze ted kombinace biogaia, espumisan, pupík trochu pomáhá ale opravdu jen na prdíky, vykakat se je stále složité a většinou ho musim fakt vzít jednou denně rourkou jinak by se utrapil

uzivatelkapetra
3. srp 2023

A mě paradoxně pomohlo nejvíce vysadit bio Gaiu (brala ji snad 6 týdnů minimálně a efekt nula), babycalm ne pravidelně ale dle potřeby.

uzivatelkapetra
3. srp 2023

@uzivatelkapetra jo a probiotika od dr max snáší úplně v pohodě

kubesovaadelka
3. srp 2023

@slimball420 ty první měsíce jsou na tohle opravdu náročné a je mi bobka líto. Na bříško nam ještě pomáhalo poloha na tygrika a nahřata plina