Zmenšení krčních mandlí, jak probíhá?

medrin
11. pro 2017

Maminky.. jdu si pro Vás s dotazem. Ať jsem hledala, kde jsem hledala přesné info o průběhu tohoto zákroku jsem se nedočetla. Jak to probíhá a jak dlouho pak trvá pobyt v nemocnici. A jak to snášeli Vaše děti. Jinak myslíte, že by mi povolili jako doprovod i kojence? Díky za rady a informace k tomuto zákroku.

keksikova1
13. pro 2017

Bude to podobný jako u úplnýho odstraneni mandle. Zavolej do nemocnice a zeptej se tam,tady to budou porad jen dohady 😉

keksikova1
13. pro 2017

No a o průběhu by te mel samozrejme informovat lékař..

medrin
autor
13. pro 2017

@keksikova1 právě oni chtějí, abych se dostavila.. jenže od nás je ta nemocnice celkem daleko, takže jsem chtěla zjistit, zdali o tom něco neví či nemá zkušenosti jiná maminka. Odstranění nosních máme za sebou, ale prý ty krční mají jiný průběh a jinou délku hospitalizaci, tak jsem se chtěla informovat.

keksikova1
13. pro 2017

Já to chapu,jen jsem viděla, že ti nikdo neodpověděl. Závisí na tom,jak je starý dite, v jakym stavu mandle jsou,jak velky je rozsah výkonu atd. Me brali krční mandle tak před 15 lety a byla jsem tam přes noc,možná ani to ne. S tím miminkem nevím, to bude záležet na nemocnici. Jako kojici vás nemůžou rozdělit pochopitelne,ale taky muzou říct, ať jde se starším tatínek, nebo tak..To prostě dopředu nevis.

medrin
autor
13. pro 2017

@keksikova1 Jedná se o 4 leté.., ale já mám za necelé 2 týdny termín, tak jsem psala i o miminku, bo nevím, zdali manžel bude moci jet s ním... A nebudou mu je brát celé, jen odebírat z každé strany kousek, aby se ulevil tlak co vyvíjí dál. Já vím, no zatím je to odložené, kvůli mému stavu a proto zjišťuji ty informace, no snad zjistím.

lenka_strelenka
13. pro 2017

Počítejte cca 4 dny hospitalizace až týden, záleží na průběhu a zvyklostech pracoviště. Zcela jistě vám nikdo nedovolí další dítě jako doprovod; je to holý nesmysl, tahat zdravé děcko do špitálu, nota bene kojence. S dítětem může být v nemocnici nejen tatínek, ale např. i babička, teta... Bude-li s ním chtít být tatínek, určitě to řešte už při objednávání termínu - většinou se počítá s tím, že s dítětem bude maminka (nebo jiná doprovázející osoba-žena), tedy nelze uložit na stejný pokoj dítě s tatínkem.

petrin11
13. pro 2017

Teď to máme za sebou. Minulý týden podstoupil odstranění nosních a zkrácení krčních mandlí, jinak po operaci šel na dětskou jip, tam jsem byla od převezeni operace do večera, potom domů, Na druhý den šel na dětské oddělení kde uz jsem nastupovala sním a byl tam jeden den ještě a pak propuštěni domů, nosní ho vůbec nebolelo a v krku ano,teď už je to dobrý, jen trochu chrapti, jelikož, tam má cepy na mandlich ,Co se týče vašeho miminka,ti se musíte zeptat.