icon

Jak poznat růst zoubků u tříměsíční dcery?

nikolkr
27. kvě 2025

Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám 3 měsíční dceru a včera jsem ji našla dvě bílé tečky na dásních, ale dnes ráno jsem tam našla jen jednu tečku, myslíte že to jsou zoubky a nebo něco jiného?Zkoušela jsem na to sahat, ale dolů to nejde. Zkoušela jsem i jestli to cinka na lzicku, ale to je ještě malinké.
Děkuji moc za rady 🙂

jancazao
•
27. kvě 2025

Zkus lžičku jestli to cinkne😁

nikolkr
autor
•
27. kvě 2025
@jancazao

Zkus lžičku jestli to cinkne😁

@jancazao to jsem zkoušela a ještě to je malinké,ani to na dotek není moc cítit 🙈

1pomnenka
•
27. kvě 2025

Ne, to nebude zub.

nikolkr
autor
•
27. kvě 2025
@1pomnenka

Ne, to nebude zub.

@1pomnenka a co by to mohlo byt jiného?

1pomnenka
•
27. kvě 2025
@nikolkr

@1pomnenka a co by to mohlo byt jiného?

@nikolkr Uprostřed dásně zub neroste, zub se klube třeba měsíc, dásně jsou nateklé. Nevím, co to je, nejsem lékař, co třeba bílé milie, co bývají pod kůží?

nikolkr
autor
•
27. kvě 2025
@1pomnenka

@nikolkr Uprostřed dásně zub neroste, zub se klube třeba měsíc, dásně jsou nateklé. Nevím, co to je, nejsem lékař, co třeba bílé milie, co bývají pod kůží?

@1pomnenka já právě četla, že by to mohl být růst zoubku, že ta bílá tecka je žlazka a pod ní může být ten zoubek a že někdy trvá, než se vyklube ven 🙂 tak uvidíme, počkáme a uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, ale děkuji.

eliss232
•
28. kvě 2025

Jestli to necinklo, tak to pravděpodobně zub nebude 😉 Ale každopádně si myslím, že by měla i horečku nebo by jí teklo z nosu.