Poslední stoličky. Kdy rostou?
Ahoj maminy,
chtěla jsem se zeptat v kolika si rostou dětěm poslední stoličky? Díky moc. Pokud to tu někde je, tak se omlouvám a děkuji za odkaz.
Já už teda přesně nevim 😅 , ale myslím, že Hedu rostly někdy po 2. narozeninách. Sem si tak nějak všimla, když už tam byly 😀 .
zero ,my mame iba spodne ,horne som nevidela,dokopy 18 zubov-a prvy jej vysiel ,ked mala 7 mesiacov.Ale ze vraj do troch rokov v pohode.
Ahojte, malej vyšli tie zadné spodné stoličky v 21. mesiacoch. A o posledních vrchních ani chýru ani slychu.
syn ma takmer 2r6m a po stolickach aní chyru,ani slychu ☹ Prvy zub mu vysiel 1.roku
lienka aspon sa mu nepokazia 😉
Lucovi idu asi teraz strasne slinta a pcha si vsetko do zadu a hovori bibi boooo. 😉
Tak ani u nas ani chyru a slychu po stolickach a to mame dva roky,prvy nam vysiel ked sme mali 4mes.*
Ahoj holky! Znovu ožívám toto téma. Máte některá zkušenosti? Malé rostou pětky a zdá se mi, že otekla trochu v obličeji. Je to možné, stalo se to i vašim prckům?
petrovi jsou 3r 3m a tři stoličky pořád nikde. když lezla ta jedna, nedalo se toho nevšimnout, petr měl i trochu červenou tvář, den, dva...
Jdeme na preventivku k zubaři koncem listopadu, jsem zvědavá, jestli je to ok, že ještě nemá všechny pětky.
Tak Honzíkovi vylezly dvě spodní nedávno (tj.okolo 20 mes.), horní dvě ještě nejsou. A tak jak jsme o zbylých 16 zubech věděli dlouhé dny a noci a týdny předem (ekzém, buzení v noci, opruzeniny...), tak o těch dvou posledních stoličkách jsem se dověděla, až když byly celé venku😀
Dcerka mala vsetkych 20 zubkov, ked mala 1,5 roka (prve dva zubky mala ako 4,5-mesacna).
No moja má 4 roky všetkých 20 zubov a už sa jej tlačia ďaľšie stoličky..také biele ďasná tam má..ja som myslela, že už ďalšie mliečne nerastú...v decembri ideme na prehliadku, som zvedavá čo mi povie stomatologička.. 😒
nám lezú 2 stoličky teraz..už 3 dni a 3 noci bojujeme s horúčkami, nechutenstvom a všetkým s tým spojeným..
Dceři lezou teď jsou ji 2 roky a je to teda síla. 3 dny horečky v noci nespíme. Den klid a zase 3 dny horečky. Je to normální? Už jsem fakt vyčerpaná.

zero ahoj, je to individualne ako vsetko🙂 mojej malej isli uz v 14m prva, teraz ma 18m a ide druha, inak uz ma 17 zubov kompelt- zuby jej zacalai v 3m. sestrinej malej sli posledne az v 3 rokoch🙂