Dětský nábytek - pokojík pro syna - kde sehnat pěkný?
Budu zařizovat synovi pokojík, chtěla bych mu koupit nějaký hezký nábytek, aby měl sestavu.. Ale je toho tolik a nic co by mě opravdu posadilo na zadek.. Poraďte kde jste sehnali nábytek?? Mám 16ti měsíčního kluka, ale nechci nic úplně miminkovskeho, aby to mohl mít pár let..
@estavella a máte dobré zkušenosti s aldo? Chtěla bych u nich koupit patrovou postel... Ale recenze na fb nic moc.
dala bych tam velkou vestavěnou skřín, nebo komodu, která by sloužila jako uložný prostor, postel a něco na hračky
@hanasedla me se detsky nabytek v Ikea nelibi,pripada mi kycovity ale to je samozrejme otazkou vkusu 🙂
@zelenaesmolda V obýváku se dívám na eleganci, ale dětský pokojík beru jako hru, takže tam ten kýč podle mýho trochu patří 🙂 ale věc názoru a vkusu 😉
@frenny no i drahy nabytek je nekdy kycovity :D
samozrejme,ze cim vic prostredku tim je to lepsi
@zelenaesmolda No jasně :D čím víc zlata tím je větší kýč na světě :D .. jinak s vámi souhlasím ;)
My teda taky mame klasika Ikeu (ale dreveny nabytek, nemam rada drevotrisku), skrine jsou akorat na miru. Zrovna do decaku to podle me staci, stejno to deti brzy znici...
@zelenaesmolda Ano je to otazka vkusu. Me se tam taky nelibi spousta veci a spousta lidi je ma doma. Tak kazdemu se libi neco jineho 🙂.

@wendele videla jsem pekny nabytek v ikea, byl modro, bilo, zeleny a vypadal hezky. Tak zkus mrknout na jejich stranky a treba neco zkombinujes a vyberes 🙂.