6letý kluk mě chtěl v bazénu podplavávat a vzít na ramena
Dobry den. Jsem svobodna zena v zralem veku - bezdetna. Moje znama mne pozadala jestli bych nemela cas k varovani jejiho kluka kteremu je 6 let. Slibila jsem. Stravila jsem vikend v luxusnim dome s bazenem. Klucik hned nalehal ze se pujdeme koupat. V bazenu mne ale jeho chovani trochu prekvapilo..porad mne chtel podplavat mezi nohy a dokonce vzit na ramena ze mne bude neest! Samozrejmne jsem mu to nedovolila..prej maminku uz nesl! I kdyz voda nadlehcuje..ale je to dite a ja vaxim pres 60 kilo! Bylo mi to divne..kdyby to delal dospely chlap tak to chapu- libi se mu moje prdel..ale. 6 lety kluk?? Jeho mame jsem jenim rekla ze jsme blbli v bazenu. Nic vic. Byla jsem trochu zmatena a bala se velmi z obvineni z nejakeho obtezovani ditete nebo co..Delaji neco takoveho vase deti?
Musím se přiznat,že jsem si to přečetla,ještě tu nebyl žádný koment a hrozně dlouho uvažovala co na to napsat,nakonec jsem raději nepsala nic 😀 Taky mi to trošku hlava nebrala 🙂
kdyby to delal dospely chlap zaklepu si na celo ze asi moc dospely neni 😉 ale deti takhle blbnou ja ted teda nevim, jestli se ma clovek zarazet nad otazkou nebo chovanim vlastne koho?!
, obzvlast v tomhle veku skakaji do vody, predvadi se kdo vydrzi pod vodou dele, podplavavaji pod nohama, ruzne se strkaji a osahavaji 😀 stahuji plavky 😀
dyt je mu 6 myslim ze je jeste ve veku kdy si nějaký podplavani a noseni ,,tety,, ve vode nespojuje s nejakym sexualnim harasenim..
a pokud vy nejste uchylna prominte nemyslim to zle! a s ditetem proste jen blbla nemusite se bat nejakeho obvineni...
holky a pani třeba jen vazne nevi..
Varování kluka má být hlídání, někdo to tak říká...
Bezdětná žena ve "zralém" věku může mít různé dojmy a pocity - bohužel to vidím u své švagrové...
Takže se nesměju...
Zralá bezdětná žena je patrně další zralý chlap, který si u představy malého kluka mezi nohama honí lachtana. Fuj.
Já teda nevím,ale paní se jen zeptala,pže evidentně nemá s dětma zkušenosti,ale kdo tu odpovídá,jako s prominutím kravka je většina z vás milé dámy-matky.

Nechci se nikoho dotknout, ale tohle asi neni mysleno vazne, ze ne?😀