Bezpečnost ve školkách
Vážené maminky a tatínkové,
studuji na Univerzitě a píši diplomovou práci o bezpečnosti škol a mateřských škol v ČR. Součástí práce je anonymní dotazník pro rodiče — obsahuje 8 otázek a zabere přibližně 3 minuty.
Dotazník se zaměřuje na Váš pocit bezpečí a spokojenost s tím, jak škola/školka komunikuje bezpečnostní opatření.
👉 https://forms.gle/UzKRSdrjQ8VzDH3M6
Každá odpověď mi velmi pomůže. Předem moc děkuji!
Bc. Oldřich Schneider
Děkuji za dotaz,
výzkum se zaměřuje na závažné bezpečnostní hrozby — útok na školní zařízení, napadení osob v areálu nebo jiný závažný incident. Předmětem šetření není běžná drobná kriminalita. - je to v popisu po rozkliknutí přiloženého linku.
Děkuji za dotaz,
výzkum se zaměřuje na závažné bezpečnostní hrozby — útok na školní zařízení, napadení osob v areálu nebo jiný závažný incident. Předmětem šetření není běžná drobná kriminalita. - je to v popisu po rozkliknutí přiloženého linku.
@xenie_1 takze vse krome vykradnuti satny?
vše ne,
z vašeho dotazu je nejvíce platná možnost, že do školky naletí pomatenec s nožem. Nebo si představte tu nešťastnou událost na Filozofické fakultě v Praze. Moje diplomová práce se zaměřuje na podobné události, které by se mohli stát těm nejvíce ohroženým.
Zejména mapuji aktuální stav a na základě komparace dat od odborníku v praxi předložím doporučení ke zkvalitnění bezpečnosti.
Tento dotazník mě má pomoci zjistit jak situaci vnímá neodborná veřejnost.
Mám dvě děti, které čeká nástup do školky. Proto chci odvézt kvalitní práci.

Nechci/ nemuzu se zucastnit ale bezpecnostni hrozba je co ? Atentat, teroristicky utok , atomova bomba ? Nebo to ze do skolky naletí pomatenec s nozem , popripade ze jim vykradou šatnu …?