icon

Bezpečnost ve školkách

xenie_1
Dnes v 19:01

Vážené maminky a tatínkové,
studuji na Univerzitě a píši diplomovou práci o bezpečnosti škol a mateřských škol v ČR. Součástí práce je anonymní dotazník pro rodiče — obsahuje 8 otázek a zabere přibližně 3 minuty.
Dotazník se zaměřuje na Váš pocit bezpečí a spokojenost s tím, jak škola/školka komunikuje bezpečnostní opatření.

👉 https://forms.gle/UzKRSdrjQ8VzDH3M6

Každá odpověď mi velmi pomůže. Předem moc děkuji!
Bc. Oldřich Schneider

veronicka89
Dnes v 19:37

Nechci/ nemuzu se zucastnit ale bezpecnostni hrozba je co ? Atentat, teroristicky utok , atomova bomba ? Nebo to ze do skolky naletí pomatenec s nozem , popripade ze jim vykradou šatnu …?

xenie_1
autor
Dnes v 19:45

Děkuji za dotaz,
výzkum se zaměřuje na závažné bezpečnostní hrozby — útok na školní zařízení, napadení osob v areálu nebo jiný závažný incident. Předmětem šetření není běžná drobná kriminalita. - je to v popisu po rozkliknutí přiloženého linku.

veronicka89
Dnes v 19:52
@xenie_1

Děkuji za dotaz,
výzkum se zaměřuje na závažné bezpečnostní hrozby — útok na školní zařízení, napadení osob v areálu nebo jiný závažný incident. Předmětem šetření není běžná drobná kriminalita. - je to v popisu po rozkliknutí přiloženého linku.

@xenie_1 takze vse krome vykradnuti satny?

xenie_1
autor
Dnes v 20:12

vše ne,
z vašeho dotazu je nejvíce platná možnost, že do školky naletí pomatenec s nožem. Nebo si představte tu nešťastnou událost na Filozofické fakultě v Praze. Moje diplomová práce se zaměřuje na podobné události, které by se mohli stát těm nejvíce ohroženým.
Zejména mapuji aktuální stav a na základě komparace dat od odborníku v praxi předložím doporučení ke zkvalitnění bezpečnosti.
Tento dotazník mě má pomoci zjistit jak situaci vnímá neodborná veřejnost.

Mám dvě děti, které čeká nástup do školky. Proto chci odvézt kvalitní práci.