icon

Jak rychle odpovědět na pozvánky na dětskou oslavu?

elissa48
Dnes ve 13:42

Ahoj, když vaše děti dostanou pozvánku na oslavu narozenin, kdy odpovídáte ? Já osobně hned a kdyby náhodou dcera onemocněla tak se omluvím.
Ale za 14 dni bude dcera mít svojí oslavu narozenin a před týdnem jsme dali pozvánky a zatím jen jedna odpověď. Teď mám strach, abych někdo z pozvaných dětí přišel.

izz76
Dnes ve 13:46

Znam ze skolky,ze nektere maminky odpověděly na pozvánku třeba den předem,ze přijdou, nebo dokonce jeste ten den dopoledne 😆 Taky jsem to nechápala,muj styl je odpověď hned,holt každý má jiný způsob.

ireniq
Dnes ve 14:15

Ja taky hned. Zvlášť když je na pozvánce napsané, že je treba účast potvrdit, což je u nás vždycky, protože jasně že část dětí nemůže kvůli jiným plánům. U nás tedy zároveň vetsina rodičů dělá whatsappovou skupinku kvůli domluvě o srazu atd, tak tam bych případně připomněla, že potrebuji vědět počet účastníků... samo pokud mas kontakt na ostatni maminky.

kristyn86
Dnes v 15:51

Davam vedet hned nebo max.druhy den, co se ke me pozvanka dostane. Tyden uz se mi zda dlouho,nelze overit,jestli se ty pozvanky dostali k rodicum?

barmil
Dnes v 15:55

@elissa48 u nás ve školce dal kluk pozvánky a v den oslavy se mu 6deti z 8 omluvilo, dokonce i hodinu před oslavou. Proste se jim nechtělo. Přišel jen můj syn a jeho nejlepší kamarád. Bylo mi kluka líto.

lauriak
Dnes v 17:11

Ja davam vedet hned max do dvou tri dni. Ale my kdyz jsme dali pozvanku tak hned se mi ozvali jenom dve maminky, jedna pak asi po tyzdnu, dalsi po dalsim tydnu a jedna vubec 🙈

atka6
Dnes v 17:24

Dávala bych vědět hned, ale pokud jsi nervózní, jak to bude, tak bych pozvaným dětem dala na jejich místo kartičku s dotazem, případně bych si odchytla maminky/tatínky a poprosila je, ať mi dají vědět, jestli děti přijdou, pokud bude vše v pořádku.

teate
Dnes v 18:20

My jsme letos plánovali dcery první a rovnou jsem se s mamkama po SMS domluvila, kdo může ve který termín (bylo 11 pozvaných). Dvě děti se omluvily rovnou, že jsou na horách. Ostatním jsme poslaly ofiko pozvánku, ale ty maminky už termín i čas i místo znaly dřív. 🙂

j83
Dnes v 18:28

Do pozvánek píšu, ať mi potvrdí ne/účast co nejdříve. Sama se snažím odepsat do druhého dne.
Jestli máš čísla, určitě bych neváhala jim napsat s tím, že potřebuješ zajistit dort a občerstvení. Pokud ne, počkala bych ještě zítra a v úterý rozdala další kartičky

somalicats
Dnes v 18:37

No, aktuální zkušenost - dcera dostala pozvánku, a než se pozvánka dostala ke mně, tak ji stihli ztratit. Takže jsem neměla ani šanci reagovat, telefonní čísla na rodiče školkových dcer nemám. Nehledě na to, že bych vezla dceru na oslavu přes půl Prahy a kolidovalo to s oslavou narozenin starší dcery.
Osobně oslavy u školkových dcer pro další děti nedělám, ty děti ještě ani nemají páru o čase, aby si to stihly samy pohlídat a domluvit s rodiči, nehledě na to, že ti rodiče školkových dětí je prostě nemůžou vyslat na oslavu jednoduše bez doprovodu, jako to bývá u dětí už školních, takže je to kolikrát komplikace pro celou rodinu. U dětí školních je to už trochu o něčem jiném, ty si to s rodiči domluví samy a buď se pak domluví rovnou ve škole, nebo dají vědět přímo rodiče, tam už většinově na sebe čísla máme.