icon

Když se stará tatínek

jitka_avene
25. zář 2014

Máte nějakou veselou příhodu, když dítě hlídal tatínek? Zvládnul situaci nebo se stala menší katastrofa? 😀
Vyzná se v kosmetické výbavě svého potomka?

Když se stará tatínekKdyž se stará tatínek
elvira
25. zář 2014

Muž zvládá péči o malého dobře. Žádnou historku, nad kterou bych se za břicho popadala nemám. Díkybohu zvládá vše, jak má.
Co se týká kosmetiky, tak není v čem tápat - když byl malý, tak jsme používali prakticky jen krém na zadek a krém na pusu... A když by nevěděl, tak umí číst...
Těším se na veselé příhody ostatních...

pajamo
25. zář 2014

Manzel se vyzna, zatim se mu povedlo jen parkrat umazane dite od Sudocremu. To v obleceni obcas tape 😀

jitka_avene
autor
25. zář 2014
daskagal
25. zář 2014

Náš tatínek se v dětské kosmetice vyzná skvěle. Krém na opruzeniny a pudr používá totiž taky. 😀

jitka_avene
autor
25. zář 2014

ten sprcháč hezky voní, ale vůbec to nepění,....zlato to je proto, že je to tělové mléko 🙂 (na jeho obhajobu, číst umí, ale popisky byly jen ve francouzštině).

tulikiss
25. zář 2014

U nas peci zvlada super, ale jednou jsem byla velmi prekvapena, kdyz jsem rozbalila dite, utrhlo se mu totiz lepitko u plinky(ja bych ji vyhodila) a tak vzal izolepu a prcka do te plinky dokola zalepil. musela jsme pak na rozbaleni hledat nuzky 😀 ale prcek si nestezoval

hojda
25. zář 2014

Já našla malou v postýlce v bačkůrkách, když jí večer tatínek hlídal. Jinak běžně boj s oblečením. Na syna 5 let nacpe bundu naší dvouleté a vůbec mu to nepřijde divné. Ponožky má dcera vždy o 5 čísel větší (bráchy).

mafeska
27. zář 2014

tatínek péči o dcerku zvládá parádně, ale s kosmetikou je to na štíru, párkrát jsem ho viděla jak krém na obličej maže na prdelku (popisky nečte). Ovšem nedávno mě s dcerkou navštívili v práci, dcerka ke mně běžela v tričku od pyžama 😀. Od té doby mají komínky ve skříni lístečky s popiskem 😀

gepe
27. zář 2014

Manzel se stara o malou stejne jako ja od prichodu z porodnice, zvlada naprosto vse, sam, dobrovolne a rad 😅 V kosmetice pro malou se vyzna, i koupe aj. 🙂 Akorat jednou se mu to vymklo z rukou 😕 prebaloval podelanou plinu, maly bylo cca 5 mesicu, kopala a mlela se.. za chvilku slysim nadavani, jak je to tady na hovno 😕 no bylo... hovna na maly, na prebalovaku, na zemi, i na jeho tricku 😀

ivular
27. zář 2014

@tulikiss Já se přiznám dobrovolně, že jsem jednou taky utržené lepítko přilepila izolepou 😅 Ale jen to lepítko - kolem dítka jsem ji neobtáčela 😀

katcha21
27. zář 2014

@mafeska Moje dcera si, při hlídání tatínkem, hrála v komplet pyžamu na pískovišti, bez bot 😀 Vracela jsem se z nákupu a vidím ji na písku v pyžamu. Chtěla jsem se rychle vypařit než někdo přijde, to jsem bohužel nestihla. Přišla další maminka s dítkem a dcera už nechtěla jít domů. Ta maminka mi ještě povídá jakou má moje dcera pěknou soupravičku, to už jsem nevydržela a přiznala se, že to je pyžamo 😀 No jo, neměli čas se převlékat 😉

lamarika
27. zář 2014

Manžel se stará o děti perfektně, ale když šel s dětma za mnou do porodnice, tak přehodil děckám oblečení. Nijak neřešil, že synovi je vše malé a vypadá jak vyrostlý student a dcerka, že má vše 4x ohrnutý 😀 Jinak mně se třeba stalo, že jsem šla s dětma ven a po chvíli co jsme byli venku jsem si všimla, že jsou v bačkůrkách 😀 Zapomněla jsem je obout…

profiss
27. zář 2014

Mě vždycky pobaví, když manžel koupe syna a já nakouknu do koupelny a on ho tam drhne jako by malý před chvílí doskládal valník uhlí 🙂 Pak ho celého promastí, že se mu ten krém v cucává do kůže ještě dva dny 🙂

luciinka001
27. zář 2014

Muj pritel se o maleho dokaze snad postarat lip ja ja :D

alcar
27. zář 2014

@lamarika mě zebou nožičky... Kačenka jde celou dobu v bačkůrkách. 😀 Haha, jsem se musela zasmat. 🙂

Tak u nas s tatinkem zadna hruza, ale jednou kdyz mel v aute pripoutat autosedacku, tahal pas a furt lamentoval, ze je to nejake divne, ze to nejak nejde a nepasuje (to uz mela mala asi 3 mesice), tak jsem k nemu prisla, at mi to da, ze ma asi spis nejake divne ruce a koukam, bodej by mu to pasovalo. On zapinal na zadni sedadlo pas z predniho sedadla. Tak se ho ptam, cim se pripouta on... No nasmali jsme se oba. 😀 Pak jsem si skodolibe jeste v duchu rikala, ze by byla sranda ho pri tom nechat, jak by to vymyslel. 😀

mysicka_lb
27. zář 2014

Já jsem jednou po tatínkovi chtěla, aby mi podal lahvičku s Vigantolem, a on mi místo toho dal lahvičku s lihem na čištění pupíku. Ještě, že jsem to zkontrolovala, jinak by to nemuselo skončit jako sranda. Jinak vždycky, když tatík hlídá, se mi tak po hodině rozdrnčí telefon a v něm řev malého. Prý aby mi vysvětlil, jak byl blbej nápad někam chodit🙂

tilee
27. zář 2014

@mysicka_lb u nás se jednou stalo to samé 🙂

alcar
27. zář 2014

@mysicka_lb jo to mi tak chodi "vysvetlovat" zrovna, kdyz durazne reknu, ze se jdu nalozit do vany a chci mit aspon pul hodiny pro sebe. Po 10 minutach klepy klep, za dvermi tatinek s malou, ze se jim styska a ze se chteji koupat se mnou. 😀 Grrrrrr.... 😝 😅

lamarika
28. zář 2014

@alcar taky jsem si na tu scénu vzpomněla 😀

marecek4
28. zář 2014

no,tak mé vzpomínky jsou víceméně katastrofické s dobrým koncem 🙂jednou si vzal tatínek dnes už nejstarší dceru na vyjížďku s koňmi a ty se mu splašili-takže s tehdy cca půlroční slečnou vyskakoval za jízdy z vozu a pak nevím jak sbíral vůz,naháněl koně i s malou v náručí,naštěstí jsme se to dozvěděla až o pár let později i když jsme si zažili o chvíli později i spolu-to se nám zlomilo oje a vůz byl neřiditelný-no a koně jsou jen zvířata,ale ustáli jsme to všichni ve zdraví,stejně jako když jednou odpoledne šel koně krmit a Terezku si vzal sebou v kočárku,byla zima,na kočárku byly krásné chlupaté a hlavně bílé peřinky-po příjezdu už nebyly ani krásné natož bílé-Ciluška byla zvědavá a chtěla ochutnat cože to má v dosahu