icon

Hubly jste po porodu? Povedlo se?

lidka_hipp
17. pro 2014

Nevím, jak u vás, ale u mně se těhotenství dost podepsalo na mé postavě. Teda manžel tvrdil, že mám konečně prsa 😀 Ale dost mě štvalo, že jsem dlouho nemohla nosit svoje oblíbené oblečení. Nechtěla jsem držet žádné drastické diety, bála jsem se, že budu mít málo vitamínů a minerálů a pak budu jen víc unavená. Jak se vám dařilo zhubnout po porodu? Držely jste diety nebo jste si jen víc hlídaly, co jíte?

Aby těhotným i kojícím maminkám ani jejich miminkům nic nechybělo, vyvinuli jsme HiPP Mama Doplněk výživy pro těhotné & kojící ženy. Obsahuje všechny potřebné vitamíny a minerály vhodné pro maminku i rostoucí děťátko. Více: http://goo.gl/bqnVpd

Hubly jste po porodu? Povedlo se?
Strana
z2
elafonisi
17. pro 2014

Přibraná kila jsem naštěstí nechala v porodnici. Jen mi zůstalo povolené bříško. S tím se mi povedlo udělat něco letos na jaře - pokud bylo počasí, vzala jsem každý den kočárek s dětmi na svižnou osmikilometrovou procházku lesem. Hlavně jsem chtěla, aby děti byly na vzduchu a zároveň jsem v zeleni načerpala dobrou náladu. A to zlepšení postavy už byl jen neplánovaný příjemný vedlejší účinek 🙂

elialen
18. pro 2014

V těhotenství jsem přibrala 11 kg. Zhubla jsem 6 kg, ale zhubly mi jen nohy. Břicho mám stále jako těhotná. Stydím se za to, a tak jsem si pod stromeček od milého přála rotoped 🙂

angipe
19. pro 2014

Do me puvodni vahy mi zbyva shodit 7 kg. Pri tehotenstvi jsem nabrala pres 15 kg, takze zhruba pulku sem nechala v porodnici. Manzelovi se libim jaka sem, pry mam konecne plne tvary 😀 Ale jak jen to bude mozne zacnu behat a cvicit. Ted mam sestinedeli tak nevim jak moc muzu a hlavne na to neni ani cas. Ale uz se na to moc tesim...uz aby bylo leto 🙂

hedusska
19. pro 2014

JSem 7 měsícu po porodu a stále mam 8 kg navíc,,..ale je divné, že se vejdu uplně do všeho oblečení bez problému..Jen mikiny a bundy nezapnu přes prsa..😀 ale tam tech 8kg asi nebude..😀

eviknufik
19. pro 2014

v tehotenstvi jsem pribrala 15 kg, v porodnici jsem nechala cca 8 kg a ted 5 tydnu po porodu mi chybi do me p ☹ uv.vahy 2 kg, ktere nejdou shodit nebot ulitavam na cokolade a pohance na sladko. tu jim kazdy den 🙂

bigginka18
19. pro 2014

ja behem tehu vyzvacela 7 kg a pak nabrala 7 takze jsem byla na svem 😀 a v porodnici jsem nechala pres 10 kg takze jsem na tom ted jeste lip 😀

celaskon87
19. pro 2014

Já jsem přibrala 15 kg a 8 jsem nechala v porodnici. Teď na konci šestinedělí mám 58 kg a k mé váze před těhotenstvím mi zbývá už jen 5 kg 🙂 takže docela spokojenost

mor48tko
21. pro 2014

Já jsem v těhotenství 7kg zhubla a rodit jsem šla o 4kg těžší než před otěhotněním. Jsem už půl roku po porodu a mám oproti původní váze -3kg. Pořád kojím, ale kila mi dolů nejdou ☹ a tak bych chtěla. Nicméně musím podotknout, že celé těhotenství (vyjma posledního měsíce) a i teď jsem se v pohodě vešla do svého normálního oblečení 😉 horší je, že mi narostla prsa a tak nezapnu třeba košile.. 😒 Jinak hubnout se chystám, ale bojím se při kojení, abych nepřišla o mléko, takže tomu dám zatím volný průběh a až nebudu kojit, tak se do toho dám 😉

megy
21. pro 2014

v prvním těhotenství jsem nabrala 27 kilo - malý měl 3995gramů a 51cm, začínala jsem někde na 61kg, takže cíl byl, abych měla tak 65kg, nějak jsem cíleně nehubla, šlo to samo - nervy, stresy, nevědomost, a druhé těhotenství jsem začínala na 69kg a nabrala 18kg. v porodnici jsem nechala 4150gramů + ostatní takže fuč hned 8kg😀 zápřah doma + bohužel má psychická nemoc vyústili v to, že jsem skoro na vysněné váze, ale bohužel né správným způsobem - nejsem schopna se donutit, takže se omezuju ve všem - jídlo, pití, ale snažím se to napravit co to dá. takže když jsem začala rádoby hubnout z 78kg, tak nyní mám 72, kdy to klesne pod 70, budu velmi spokojená, ale doufám, že se vše již brzy napraví a bude to k mé spokojenosti ve všech směrech tak jak to má být.

ange_de_la_morte
21. pro 2014

Před otěhotěním jsem vážila okolo 55kg, vždycky jsme se hodně hýbala a taky se u nás jí zdravě, takže váha pro mně nikdy problém nebyla. Během těhotenství jsem nabrala neuvěřitelných 29kg . Nicméně 4měsíce po porodu jsme měla svou původní váhu, nyní mám ještě o 3kg méně. Neuznávám diety ( pouze ty zdravotní jak bezlepková apod.). Uznávám pouze zdravý životní styl a ten je mi myslím vlastní, k tomu spousta pohybu jednak kolem syna a potom hlavně kolem statku, ve volných chvílích pak vyjížďky na koni nebo procházky se psy. Nemůžu říct , že by moje postava byla zadarmo, ale nedělala jsem nic, co bych nedělala i před otěhotněním 😀

adypro
21. pro 2014

@lidka_hipp Začnu, ale nejhorší je začít, pořád to odkládám, teď na jaro, jenže ono vlastně jaro je, i když jsou Vánoce. Běhala jsem i před těhot., čistila jsem si tím hlavu od problémů z práce. U mě asi není jiné cesty.

kacculle
21. pro 2014

Ahojky, tak ja mam rok po porodu dvojcat 45kg, mam podvahu pri 165cm... coz je mazec. pred porodem jsem mela 72kg a pred otěhotněním 58. Kojeni, dlouhe prochazky a kmitani kolem dvojcatek bylo a je nejvetsi fitko v mem zivote. Jim lehci jidla a mensi porce, jinak bych nebyla schopna kolem deti cely den behat, ale denne si neodepru cokoladu, nejakou buchtu a vecer u telky mlsam jak zbesila😉 az se vratim do kanclu a budu mit zase sedave zamestnani tak to utcite pujde nahoru. Ted mam pul roku stejnou vahu at snim cokoliv.

Strana
z2