Jak trávíte podzimní večery?
Ahoj maminky! Jak se máte?
Já miluji večery s knížkou hezky pod dekou s čajem. Mám také ráda různé tematické deky a ráda je obměňuji podle ročního období. A co je nejlepší? KiK má vždycky široký výběr těchto dek. Navíc teď přišel s dekami pro děti, které jsou i vtipné. Která holčička by nechtěla být mořská panna? Ale i já sama si tam vyberu deku, která se mi líbí.
Když už tady máme podzimní tématiku, zajímalo by mě, jak nejraději trávíte chladné podzimní večery vy? Nejzajímavější odpovědi odměníme třemi poukázkami po 250 Kč do KiKu 😊.
Těším se na Vaše odpovědi.
Vaše Klára!

Mám ráda ručně vyráběné ozdoby a dárky, takže řada podzimních večerů je u mě ve znamení ručních prací a různých kreativních činností. Ne vždy se to povede napoprvé, takže o zábavu je stále postaráno.
Večer je jediný čas, kdy se celá rodina sejdeme. Snažíme se spolu povečeřet, zahrát nějakou deskovku (např.želví závody), společně něco vyrábět. Povídáme si co bylo ve školce a děti se moc moc rády tulí k mámě a tátovi.
Pokud jsou děti ještě vzhůru tak travime čas s nimi pod dekou u kakaa ,hrajeme hry ,povídáme si až děti zalehnou a v klidu spí (což se nám moc často nestává že máme klidne večery syn je mamolepka a často se budí ) tak si rádi s manželem sedneme k nějakému pěknému filmu ,otevřeme si vínko a užíváme si toho klidu a povídání mezi sebou jen my dospělí .Zrovna včera se nám to po delší době poštěstilo a byla to paráda si sednout spolu k vínu ,popovídat .
Svíčky, čaj nebo káva, knížka... Mazlení a partnerem... Žehlení... Louskání ořechů... Výroba advebrníh sněhuláků pro děti... Je toho spousta 😉

@klara_kik Za svobodna s knizkou a cajem nebo horkou cokoladou a v divadle, kine a na dovre veceri...a ted s moji divokou holcickou hranim na schovavanou. Je ji rok a pul, schova se za oblibenou deku, ja mam dle pravidel hry chodit po byte a volat:"Kde ta holka je, ona tu asi neni!" A dcera mi odpovida:Neni, neni, neni a je tady." A se smichem se vyriti zpod deky....obcas je to na palici😁