icon

Vánoční dekorace - kolik jich pořizujete?

klara_kik
Moderátor
24. říj 2018

Ahoj moje milé dámy!

Blíží se nám Vánoce a já už se začínám poohlížet po nějakých dekoracích. Problém je, že vždycky nevím, kdy přestat s nakupováním. Můj manžel mi za to už nadává. Prý se pořád někde něco válí. Podle něj jsou totiž tyhle „dekorativní blbůstky“, jak on tomu říká, naprosto zbytečné. Já ale vánoční výzdobu miluju a nehodlám se toho vzdát. V KiKu navíc mají vždycky velký výběr!

Už pomalu začínám přemýšlet do jaké barvy naladím letošní Vánoce. Budu ráda za tipy 😉.

A co vy? Máte také rádi vánoční dekorace?

Zdraví

Klára

Vánoční dekorace - kolik jich pořizujete?
Strana
z2
pomoztekacence
24. říj 2018

My vanocni dekorace máme,sedmirameny svicen,různou vanocni keramiku,atd
Máme i velký 180cm.stromeček,a přítel sice prevracel oči,ale i nakoupene komplet vanocni darecky.A prostý týden už se chystal pomalu dělat vanocni uklid

amoretspes
24. říj 2018

Jeje hrůza mám 4 krabice vánoční výzdoby (VC ozdob na stromeček) a "bohužel" jsem před týdnem byla v Kiku ;D takže další dekorace,ale prostě jsem to tam nemohla nechat. A průhledné "pricucky"mám na okna na dekorace-ty opravdu doporučuji.
Celkově se mě moc líbí zásoby dekorací v Kiku,nakupuji občas i jinde,ale není to ale tak zásobené.

sona1212
25. říj 2018

@klara_kik to jednodušší je vyřešené, teď me čekají ty horší dárky hlavně je vymyslet🙄🤣

valuvka
25. říj 2018

U nás vedou takové ty staročeské Vánoce, máme slamene a dřevěné vánoční ozdoby, s dětmi pečeme perníčky, které potom také věšíme na stromeček a loni jsem nakoupila andělské křídla, které nám krasne doplnily sbírku 😉 adventni věnec také vyrábíme a nesmí chybět lodičky z orechovych skorapek a odlévání olova ..... jeeee já už se tak těším 😍😍😍

valuvka
25. říj 2018

@amoretspes zaujaly mě gumové pricucky, muzu se zeptat, jak to funguje? Koupila jsem v Kiku svetylka ve tvaru saní malému do pokoje, ale není tak žádné pripevneni na okýnka, tak mi to doma jen leží 😒 šlo by to pripevnit třeba těmi pricuckami? Dekuji za odpoved Lada

amoretspes
25. říj 2018

Vypadá to stejně jako takové ty gumové háčky na ručníky,zkusim vyfotit blíže.A kolik by jich bylo třeba se musí zkusit. V balení jich je 30ks za 25kc

valuvka
25. říj 2018

@amoretspes no to je super! A to mají v Kiku ano?

amoretspes
25. říj 2018

@valuvka ano

valuvka
25. říj 2018

@amoretspes moc dekuji

zaludova
26. říj 2018

Já trpím OCD neboli Obsessive Christmas Disorder a ta se projevuje obsesivním nakupováním nejen vánočních dekorací 😀 Jako máme malej byt, takže už je ani nevytahuju všechny, ale v lednu se stěhujeme do velkého bytu, tak se vyřádím 😀 sice nevím, jaký odstín podlahy necháme položit, ale už zaručeně vím, jaký bude koncept vánoční výzdoby v jednotlivých místnostech 😀 A jestli jednou budeme mít dům...🙈😀

evulineek
26. říj 2018

Nesmyslné mnoho 😂 nemůžu si pomoct a letos se v Kik tak povedly! Nemůžu za to že jsem šla pro čepice a měli zrovna naskladneno tři plně regály vánočního 😎

drzticka81
26. říj 2018

@valuvka mame to uplne stejne 🙂)))na stromecku slamene ozdoby,orechy,pernicky 🙂)) tak se mi to libi nejvic 🙂))) na stole vyrobeny venec a par dekoraci....vytahuju furt ty same,me se libi proste a ceske.....

drzticka81
26. říj 2018

@drzticka81 jo a olovo taky lijeme 🙂)))

klara_kik
autorModerátor
26. říj 2018

@drzticka81 @valuvka My taktéž zdobíme tradičně, vždycky se mi to líbilo nejvíc 🙂

houfinka
27. říj 2018

Já jsem taková konzerva, nemám ráda kýčovitý věci. Dokud jsme byli bez dětí náš stromeček byl zdoben zlatými baňkami. Za poslední roky se naše stromečková výzdoba baněk rotrostla o dinosaury, berevná auta, otřesně kýčového páva a další mnohabarevné ozdoby. Stejně pokud s dětmi zdobíme větvičky do vázy dají tam červenou, růžovou, fialovou vedle sebe. No u dětí vedou barvy a maminka to musí skousnout :0)

vercula7
28. říj 2018

Já Vánoce miluji.Vzdy se těším až budu péct se svými dětmi ,jak to tu bude vonět do toho svítící stromeček ,balkony,okna ,pohádky ,vánoční písničky ,svářeček ,trhy atd.....vánoce si vždy s dětmi užívám na maximum a k tomu rozhodně patří výzdoba .Taky jsem na to magor a chlap jen někdy kuli oči :D ale prostě chci aby to bylo hezké .všude v oknech má světýlka ,na balkoně na stolech adventní věnce ty si dělám vždy sama ,dveře ozdobené také si dělám sama a mnoho dalšího .Nakoupím vždy u vás plus někde jinde polotovary a pak si doma dotvarim dekorace podle svého 🙂

michaelarei
28. říj 2018

Miluji dekorace a Vánoce ,rodiče mně dali prezývku vánoční skřítek už v dětství.Pečení ,vůne jihličí ,pohádky to je vše moje .První dekorace kupuji hned jak vidím nejčastejc v Kik a pak postupně jinde . Miluji čevenou ta k Vánocům patří a bílo-stříbrnou.Mám toho tolik ,že už v byte nevím kam to dávat ale prěd letem se stěhujeme do novostavby a na ty Vánoce se neskutečně těším.

krtcice
28. říj 2018

Nereším do jaké barvy ladit, máme každý rok to samé. Nevidím důvod kupovat každý rok novou výzdobu. Ale jinak si to užívám, výzdobu miluju a byt zdobíne vždy 1.adventní neděli.

babanci
5. pro 2018

Vyžívám se hlavně ve zdobení stromku. Každý rok dokoupím nějakou novou ozdobu od SIA, ladím podle interiéru. Zdobím strom třeba 6 hodin, upíjím u toho domácí vaječňák a je to obřad. Letos máme obrovský strom, tak to asi protáhnu. 🙂 Mám ráda svíčky, tak dozdobím dům, ale nepřeháním to, nemám moc ráda přeplácaný a přezdobený interiér. Vždycky ladím i balicí papíry do stejného tónu. vloni jsem ale ušila sáčky na dárky a každému jsem nažehlila na dárek jeho značku či jméno z flitrových kamínků. Pracovala jsem na tom asi tři měsíce. Jsem tvořivý typ, takže se v tom vyžívám. A to vůbec nemluvím o pečení, to přímo zbožňuju a peču tolik druhů, že si lidi kolem ťukají na čelo. Jen, kdybych na to měla víc času. ☹

Strana
z2