Cybex Pallas - máte zkušenosti?

priefi
21. únor 2018

Ahoj, chtela bych ze zeptat, jak je Vase dite spokojene v teto autosedacce? Co pultik, nevadi mu? Neni diteti prilis horko v letnich mesicich? Udajne je problem pouziti u starsich aut z duvodu, ze maji kratke pasy, je tomu opravdu tak?

marketaryzi
21. únor 2018

Za mě je tato autosedačka super. Pultík není problém v létě, ale v zimě, kdy má dítě na sobě více vrstev. Co se týče pásů - na www výrobce je uvedeno, v kterých autech (včetně roku výroby), ji lze použít. Jinak doporučuji vyzkoušet i s dítětem v obchodě, některé děti prý pultík nesnesou.

priefi
autor
21. únor 2018

@marketaryzi v zime je asi treba dat dolu bundicku, pokud chapu spravne, takze muze byt ze startu ditete velka kosa... Nase auto prave na seznamu neni, mame felicii, takze proto se ptam 😉 dala jsem dotaz primo u vyrobce, ale nemaji se k odpovedi

marketaryzi
21. únor 2018

Nikdy jsme bundu sundávat nemuseli, ale pokud má dítě větší bříško, mohl by být problém... Pás jsme měli taktak, takže určitě vyzkoušet v obchodě, a pak případně objednat levněji na netu 🙂

priefi
autor
21. únor 2018

@marketaryzi dekuji moc za radu 😊

ajja87
21. únor 2018

My máme taky a s pultikem problém nemá,dokonce si od začátku na něj položí hlavičku a spí,v létě jsme ještě nepoužívali, takže nedokážu posoudit,jak se bude potit,ale teď v zimě nemáme problém ani s oblečením.

petrixa
21. únor 2018

Máme pro obě děti (2 a 4 roky). Kluci jsou oba spokojení. Starší syn měl pultík moc rád. Dobře se mu na něm spalo. Mladší se ze začátku kvůli pultíku trochu vztekal. Trvalo to pár jízd. Místa je pod pultíkem dost. Starší syn byl buclatější a nikdy mu to nevadilo. Je pravda, že s bundou je pás tak tak (máme Wolksvagen Caddy). Ještě před W jsme měli Fiat a také to vyšlo s pásem na chlup. Kdyby neměli bundy a byli přikrytí dekou, tak je to s pásem v pohodě. V létě ve vedru jezdili jenom v tričku a plíně.

priefi
autor
22. únor 2018

Dekuji 😊