Druhá autosedačka. Jakou dobrou poradíte jen tak na přejíždění?

zuzroko
8. pro 2020

Zdravím, prosím o radu na nějakou dobrou autosedačku do druhého auta jen tak na přejíždění. První autosedačku mame nuna prym, ve druhém autě teď máme ještě vajíčko, ale hledám něco levnějšího, ale samozřejmě i kvalitnějšího, aby to nebyla úplná tragédie. Ráda bych novou, protože po někom si člověk nemůže být nikdy jistý, ale zas se mi za ní nechce dávat 5 tisíc a výš.

slunea
8. pro 2020

Joie Stages? Co se bezpecnosti tyce, tak je pry srovnatelna s ostatnimi, drazsimi. Jen je horsi uzivatelsky komfort - tusim, ze se hur dotahuji pasy, pas auta zavazi pri usazovani ditete. Nemam ji, ale kdybych mela druhe auto, tak bych ji brala.

sajul
8. pro 2020

Záleží jakou máš představu, jestli po směru, nebo protisměr. Moje děti mají Britax Romer King II a starší Britax Romer evolva.

zelenaesmolda
9. pro 2020

@sajul Na posmernou sedacku je jeste dite male

@zuzroko V tomhle rozpoctu asi jenom joie.Jinak mas tu poradnu,zeptej se tam a uved jake mas auto,stari a miry ditete.

sajul
9. pro 2020

@zelenaesmolda to možná ano, ale v dotazu nebylo upřesněné jakou sedačku, jestli proti nebo po směr 😉 navíc je na posouzení každého rodiče, v jaké sedačce bude jeho dítě jezdit, jen jsem dala tip.

zelenaesmolda
9. pro 2020

@sajul tak protismer je 5x bezpecnejsi.Navic kdyz maji nunu prym Tak predpokladam,ze vozi a budou vozit v protismeru

zuzroko
autor
10. pro 2020

Omlouvam se, to mi vubec nedoslo dopsat tyto pozadavky. Zatim vozime protismer a doufam, ze jeste dlouho budeme. 😁 a mala ma rok meri 73cm a vazi 8,7kg. Zamlouva se mi celkem ta joie stage. Jeste jsem nasla variantu Joie steadi ta vypada dost podobne k te stage.

jolana24
10. pro 2020

@zuzroko S těmi mírami určitě kupte Joie Steadi. Stages bude ještě velká. Většinou sedí dětem až kolem 10kg a 80cm. A když je takhle drobná, tak ta Steadi určitě do 4 let vydrží v pohodě 😉

zuzroko
autor
10. pro 2020

@jolana24 děkuju moc 😊