Integrovaná dětská autosedačka. Máte zkušenost?

tiki
23. led 2010

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s integrovanou dětskou sedačkou v autě? Koupili jsme Sharana, zatim ma pet sedadel, ale do budoucna chceme dokoupit treti radu. Protoze nam uz dcerka skoro vyrusta ze sedacky 9-18 kg (i kdyz vazi zatim jen 11 kg 🙂 ), rikame si, jestli neni lepsi koupit jednu z tech zadnich sedacek s tou originalni detskou. Zajimalo by mne, jak je to s kvalitou pasu, pohodlnosti apod. Diky!

evicka7
23. led 2010

ahoj, mám zkušenost ze sedačkama v multivanu, takže taky wv, tak to asi bude podobné, mělo to pětibodové upínání, chlapečkům to nijak nevadilo a když jsme brzdili ze 130 na 0 před bouračkou, tak jsme všichni měli zařezaný pásy v ramenou, jen kluci byli v pohodě, ale jak je to obecně s bezpečností těchto sedaček, to nevím

lucianka
23. led 2010

Ahoj, máme ji v Galaxy (takže stejná jako v Sharanu). My zatím používáme tu menší (9-18 kg) a nepřijde mi moc bezpečná, takže ji máme jen na ježdění max. do vzdálenosti 10 km... Máme 2 auta, takže jsme nechtěli kupovat 2 autosedačky nebo tu jednu neustále přendavat, takže jsme to vyřešili takhle. Na delší vzdálenosti používáme raději klasickou.

tiki
autor
25. led 2010

Diky za informace, ja se toho prave taky trochu bojim, aby nebyla pohodlnost na ukor bezpecnosti...