Adámkova cesta a Naděje pro Oliho.

marky232
12. dub 2020

Milé maminky, chtěla bych upozornit na dvě sbírky, které probíhají na léčbu dvou chlapečků se SMA. Vybírá se na lék, který zastaví ochabování svalů, který lze podat do druhých narozenin ( Adámkovi zbývají do narozek 2 měsíce). Kdo chce pomoci, lze přispět platbou na účet, DMS (30, 60 a 90 kč) nebo když kouknete na fb skupinky Aukce pro Oliverka a Smajlík aukce pro Adámka, kde je možné zúčastnit se dražby krásných výrobků. Já vím, že je teď těžká doba, ale když dáme každá něco málo, klukům to výrazně pomůže.

amazonkajanik
12. dub 2020

@marky232 posílala jsem na Olivera minulý měsíc a až propočtu zůstatek,asi pošlu znovu.ale chci poslat i do Klokánku,takže buď prvé nebo druhé

ovecky
12. dub 2020

Když tak posílám odkaz na fb na aukce pro Adámka a Maxíka, uplně mě děsí, že to Adámek nestihne vybrat, už za 2 měsíce mu budou dva roky.. ☹
https://www.facebook.com/groups/497924910895387...

marky232
autor
13. dub 2020

@ovecky to mě právě taky hrozně deprá, sama jsem dala něco do dražby na Oliho a teď jsem nedávno zjistila že Adámek má mnohem míň času, počítám, že se bude vybírat tak do začátku června, než se to vyřídí pak papírově a to je prostě hrůza. Mamky na mateřské jsou na tom s penězma blbě, navíc sravíme svépomocí ale zas si řikám, aspoň něco, třeba i ta dms pomůže. Jde asi o to aby se to dozvědělo co nejvíc lidí a korunka ke korunce už něco udělá.

dindulik
16. dub 2020

@marky232 Teď spěchá i Oliverek jelikož může podstoupit léčbu jen v ČR musí mít penízky do půlky května aby se to vše stihlo.
https://www.nadejeprooliho.cz/
https://www.facebook.com/Oliverkovy-cesty-s-SMA...
Olimu jsem nějaké věcicky do aukce tu na MK dávám. Je to skupina :Pomáháme Oliverkovi SMA
Nevíte jestli má nějakou aukci někde i Adámek? Jinde než na FB?
https://www.adamkovacesta.cz/
Abych se teď rozkrájela, něco tomu, něco tomu. Ale snad se vyberou penízky pro oba kluci včas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovecky
18. dub 2020

@dindulik jinde nez na fb asi Adamek nema..

dindulik
18. dub 2020

@ovecky Škoda, já s FB moc nekamarádím ☹ ale dokonce jsem si ho včera jen kvůli aukcím pro Oliverka založila. Tak jsem zvědavá, už tam mám pár aukcí 🙂 Tak teď dám ještě i něco na Adámka.

codal
19. dub 2020

Pár korun jsem taky poslala, ale jako máma na mateřské to mám s financemi naročnější. Ale vím, že i tady je dost budousích nevěst, které mají účet na beremese.cz. Přidala jsem tam před chvíli aukci pro Oliho a Adámka - pomoc s tvorbou svatebních novin. Tak když to bude někoho zajímat, tak na to jukněte (snad mi to tam nesmažou😀). Stejnou nabídku jsem dala i klukům na bazárky, tak třeba se najde někdo, kdo to využije🙂.. já prostě holt neumím ani háčkovat, ani šít, ani malovat, ale tohle mě baví a všichni, komu jsem noviny dělala, byli spokojení, tak třeba alespoň takhle pomůžu. Tak uvidíme.
http://www.beremese.cz/forum/volna-diskuze/oliv...

maargit
19. dub 2020

@marky232 Maxikovi i Oliverkovi jsem poslala. S dalsi materskou dostane i Adamek😊

dindulik
19. dub 2020

Dneska bylo na seznamu konečně něco o klukách. Mrkněte se jestli jste nečetli.
Češi vybrali pro nemocného Maxe 62 milionů. Léčba narazila na byrokracii

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesi-vybrali...

dindulik
19. dub 2020

@codal Fajn nápad, jen tak dál, věřím že se to ujme. I když se to třeba nevydraží hned napoprvé hlavně to nevzdávejte. Každý je vzručný na něco jiného, já jsem teď třeba upekla príma loupáky, tak je nafotím a loupnu je taky do aukce, už se tam draží můj dort, ráda peču, šiju, tvořím, tak proč ne? Každá korunka pomůže! 😘

marky232
autor
20. dub 2020

@dindulik určitě, moc doufám. Já jsem dražila na Oliverka celkem tři věci za 850, plus poštovný no a pak ještě 2 věci koupila dohromady za 500 no a Adámkovi jsem poslala 300 a dala do dražby 2 věci. Padly na to peníze co jsem dostala k narozkám ale nelituju. Teď se musím zas chvilku držet a nic nekupovat, rozpočet nemám moc velkej.

dindulik
22. dub 2020

@marky232 Super 👏, já taky dala do aukce věci a zatím to vypadá na pěkný 4.000,- takže jsem spokojená, ještě tam něco dám, říkám si, že si odepřu nějakou tu čokoládu nebo zmrzku a raději z toho klukům něco vytvořím, ono se to vydraží za více peněz než bych tam byla schopna poslat já. A práce s tím stojí za to, máte pak alespoň dobrý pocit a hřeje vás to na duši. 🙂❤