Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem
Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
Holky, tak konečně jsem včera dostala mailem smlouvu o poskytnutí daru.....někde se to v nadaci zatoulalo, takže po mém shánění se to snad pohne. Smlouvu jsem podepsanou odeslala zpět a teď čekám dál, co bude 🙂 Každopádně všem moc děkuji za dary 🙂 Bez vás by se už asi Luky nepohoupal❤❤❤
@terka228 super, ze se to pohlo kupředu ;)
Ahoj holky, tak se hlásím s novou zprávou ohledně houpačky.....ředitel společnosti, která tu houpačku prodává se rozhodl, že nám tu houpačku pro Lukáška věnuje za symbolické 2,- Kč 🙂 Takže jim teď Patron předá kontakt na mě, aby se se mnou přímo domluvili...všem, kteří Lukáškovi na houpačku přispěli, pošle Patron mail s informací. Peníze ze sbírky se věnují na jiný příběh, který si každý z vás vyberete. Mám radost, že to tak dopadlo a penízky pomůžou i někomu dalšímu❤ Samozřejmě pak pošlu fotky🙂
To je naprosto skvělý 🙂.
Tak to jsou krásné zprávy 😊
Ten mail už přišel. Vůbec se nemůžu rozhodnout, komu přispět. Co vy?
Já jen, jestli se tu třeba nedomluvime, komu to prenechame nějak hromadně. Jestli ne, asi to udělám stejně.
Já přispěju na Osobní asistent pro těžce postiženého Honzu.
tak já holky vybrala lyžařský kurz pro Martičku https://patrondeti.cz/pribeh/lyzarsky-kurz-pro-... Jak je tam u příběhu psáno, tak aspoň bude moci poznat své nové spolužáky a myslím, že jí to dá i nějaký to ,,sluníčko,, do života, asi by jí moc mrzelo když by nemohla ☹.
Chybí už tam jenom troška peněz, tak budu ráda když se někdo přidá 🙂 a splníme jí tak třeba jeden vánoční dárek 🙂. Děkuju a všem vám tady přeju krásný Vánoce a zdravé a šťastné dětičky 🙂
Já jsem napsala do mailu název příběhu🙂
@ai30 Je to mobil: +420 774 401 509
email: monika.lejskova@hriste-bonita.cz
Už jsem jim i volala a slíbila jim také fotky....Prý se rozhodli,že Lukášek není poslední,komu takhle pomohli a i se ptali, jestlo souhlasím se zveřejněním Lukyho fotky🙂To že chtějí pomáhat je úžasné♥️......nám se teď snad rýsují další penízky od jedné charyty na speciální nácviky, na které budeme dojíždět až do Prahy.Tak snad aspoň část vyjde.Je to furt něco,ale mám vždycky ohromnou radost,když to Lukyho posune dál🙂
A také vkládám odkaz,kam jsrm poslala dary od těch, které jste mi je poslaly na účet.Snad nevadí..https://patrondeti.cz/pribeh/osobni-asistent-pr....
Pokud by se chtěl někdo přidat, bude to fajn. Osobní asistence je pro rodinu i dítě nesmírně důležitá a zdravotní pojišťovny na ni nepřispějou nic. Z přízpěvku na péči se dá uhradit jen malá část z této služby. Znám to i ze své zkušenosti.Proto jsem se takhle rozhodla.🙂
Nakonec jsem to nechala poslat taky na toho osobního asistenta 🙂.
Marte na lyzak, uz chybi fakt jen troska, prida se prosim jeste nejaka dobra dusicka, co by prispela. Diky
Super, je vybrano na lyzak pro Martinu. Diky
Holky já nestihla napsat že to chci taky pro Martinku... To je fajn. Ta bude mít takovou radost... Tak jdu hledat dál...
@terka228
parada!
me je teda lehce nevolno kdyz tu fotku vidim,ja bych se takhle zhoupla jednou a obed by byl venku :D

Tak to bylo docela rychlé... Ať dobře slouží..