icon

Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem

terka228
19. říj 2018

Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...

kachnifu
1. lis 2018

Tak to bylo docela rychlé... Ať dobře slouží..

terka228
autor
1. lis 2018

@kachnifu Děkuji 🙂

terka228
autor
9. lis 2018

Holky, tak konečně jsem včera dostala mailem smlouvu o poskytnutí daru.....někde se to v nadaci zatoulalo, takže po mém shánění se to snad pohne. Smlouvu jsem podepsanou odeslala zpět a teď čekám dál, co bude 🙂 Každopádně všem moc děkuji za dary 🙂 Bez vás by se už asi Luky nepohoupal❤❤❤

chumlee71
9. lis 2018

@terka228 👍

pitrisek87
10. lis 2018

@terka228 super, ze se to pohlo kupředu ;)

terka228
autor
19. lis 2018

Ahoj holky, tak se hlásím s novou zprávou ohledně houpačky.....ředitel společnosti, která tu houpačku prodává se rozhodl, že nám tu houpačku pro Lukáška věnuje za symbolické 2,- Kč 🙂 Takže jim teď Patron předá kontakt na mě, aby se se mnou přímo domluvili...všem, kteří Lukáškovi na houpačku přispěli, pošle Patron mail s informací. Peníze ze sbírky se věnují na jiný příběh, který si každý z vás vyberete. Mám radost, že to tak dopadlo a penízky pomůžou i někomu dalšímu❤ Samozřejmě pak pošlu fotky🙂

kachnifu
19. lis 2018

@terka228 tak to je gesto.. To je fajn..

terka228
autor
19. lis 2018

@kachnifu Ano, jsem moc ráda 🙂 Navíc penízky pomůžou i někomu dalšímu 🙂

zavodnice
19. lis 2018

To je naprosto skvělý 🙂.

klaarusa
19. lis 2018

Tak to jsou krásné zprávy 😊

zavodnice
20. lis 2018

Ten mail už přišel. Vůbec se nemůžu rozhodnout, komu přispět. Co vy?

alicie_k
20. lis 2018

@zavodnice Ani já... napsala jsem ať to rozhodnou za mě...

zavodnice
20. lis 2018

Já jen, jestli se tu třeba nedomluvime, komu to prenechame nějak hromadně. Jestli ne, asi to udělám stejně.

terka228
autor
20. lis 2018

Já přispěju na Osobní asistent pro těžce postiženého Honzu.

pavla555
20. lis 2018

tak já holky vybrala lyžařský kurz pro Martičku https://patrondeti.cz/pribeh/lyzarsky-kurz-pro-... Jak je tam u příběhu psáno, tak aspoň bude moci poznat své nové spolužáky a myslím, že jí to dá i nějaký to ,,sluníčko,, do života, asi by jí moc mrzelo když by nemohla ☹.
Chybí už tam jenom troška peněz, tak budu ráda když se někdo přidá 🙂 a splníme jí tak třeba jeden vánoční dárek 🙂. Děkuju a všem vám tady přeju krásný Vánoce a zdravé a šťastné dětičky 🙂

ai30
20. lis 2018

@terka228 Terko, nenapsala bys sem prosim kontakt na tu firmu, co Vam daruje tu houpacku? Podle me je to krasne gesto a rada bych jim to napsala. Diky!

kachnifu
20. lis 2018

@pavla555 super.... A jak jim to mám tím emailem odpovědět, že chci přispět tedy na Martinku?

pavla555
20. lis 2018

@kachnifujééé 🙂. No já napsala, že na martinu na lyžák a zkopírovala jsem odkaz, tak snad je to OK 🙂

terka228
autor
21. lis 2018

Já jsem napsala do mailu název příběhu🙂

terka228
autor
21. lis 2018

@ai30 Je to mobil: +420 774 401 509

email: monika.lejskova@hriste-bonita.cz

www.hriste-bonita.cz

Už jsem jim i volala a slíbila jim také fotky....Prý se rozhodli,že Lukášek není poslední,komu takhle pomohli a i se ptali, jestlo souhlasím se zveřejněním Lukyho fotky🙂To že chtějí pomáhat je úžasné♥️......nám se teď snad rýsují další penízky od jedné charyty na speciální nácviky, na které budeme dojíždět až do Prahy.Tak snad aspoň část vyjde.Je to furt něco,ale mám vždycky ohromnou radost,když to Lukyho posune dál🙂

terka228
autor
21. lis 2018

A také vkládám odkaz,kam jsrm poslala dary od těch, které jste mi je poslaly na účet.Snad nevadí..https://patrondeti.cz/pribeh/osobni-asistent-pr....
Pokud by se chtěl někdo přidat, bude to fajn. Osobní asistence je pro rodinu i dítě nesmírně důležitá a zdravotní pojišťovny na ni nepřispějou nic. Z přízpěvku na péči se dá uhradit jen malá část z této služby. Znám to i ze své zkušenosti.Proto jsem se takhle rozhodla.🙂

pavla555
21. lis 2018

@kachnifu jééé 🙂. No já napsala, že na martinu na lyžák a zkopírovala jsem odkaz, tak snad je to OK 🙂

zavodnice
21. lis 2018

Nakonec jsem to nechala poslat taky na toho osobního asistenta 🙂.

pavla555
21. lis 2018

Marte na lyzak, uz chybi fakt jen troska, prida se prosim jeste nejaka dobra dusicka, co by prispela. Diky

pavla555
21. lis 2018

Super, je vybrano na lyzak pro Martinu. Diky

kachnifu
21. lis 2018

Holky já nestihla napsat že to chci taky pro Martinku... To je fajn. Ta bude mít takovou radost... Tak jdu hledat dál...

terka228
autor
24. lis 2018

Holky, tak houpačka je doma😁Už jen zabetonovat tu konstrukci....

terka228
autor
16. dub 2019

Ahoj všem tady.....Moc chci ještě jednou poděkovat všem, kteří podpořili mého syna Lukáška ❤❤❤ Už se konečně houpe !!!!!! A to hlavně díky vám tady na Koníkovi. Tolik radosti a spokojenosti jste Lukáškovi dopřáli😍😍😍 A já jsem moc šťastná, že je spokojený a v pohodě se houpe❤❤❤

zelenaesmolda
16. dub 2019

@terka228
parada!
me je teda lehce nevolno kdyz tu fotku vidim,ja bych se takhle zhoupla jednou a obed by byl venku :D

Strana