Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem
Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
Necetla jsem vsechny komentare ale neda se koupit z druhe ruky?
@zelenaesmolda Nenašla jsem. Když málo kdo řeší houpačku pro váhu 33kg až dospělost. Většinou už mají "normální" děti úplně jiné starosti :(
@terka228 pravda
@zelenaesmolda Právě... z druhé ruky jsem zvyklá pořizovat všechno možné, ale tohle prostě není...
@terka228 no snad se to vybere,zatim se to moc nehybe.zkouselas sdilet na fb?
@zelenaesmolda Ano, mám to tam sdílené. Právě tady z Koníka máme nejvíc příspěvků. Včera dopoledne bylo vybráno 1600,- Tak myslím, že aspoň trochu se to pohlo… Mají to tam tak nešikovně udělané, že to hned nabídne přispět 500,- a to lidi určitě odrazuje. Málo kdo to vše pročte. Minimum je ale 100,- , proto jsem to sem i tak napsala.
@terka228 ja myslim,ze kazdy trosku inteligentni clovek tam zkusi zadat i jinou castku...
Posláno 🙂 Přeji, ať se penízky vyberou co nejrychleji!
taky ozivuji diskuzi 🙂
Holky,moc vám všem tady dėkuji.Díky vám se už nasbįrala celá třetina cílové částky.Jsem upřímně dojatá,že se vás tu tolik našlo, které jste se rozhodly Lukáška podpořit♥️♥️♥️
Holky najde se tu jeste nejaka dobra duse, ktera muze prispet min. 100,- ?
Ozivuji...
@pavla555 ja taky
@pavla555
@zelenaesmolda Holky, dėkuji moc♥️už takhle je to obrovská pomoc🙂
sice pomalu ale pribyva to
Posláno. Ráda jsem pomohla a přeji at je částka brzy nastřádána cela!

@azanka Děkuji...tady z Koníka vás přispělo hodně 🙂 Jsem překvapená....na FB mám tolik přátel, ale jestli z nich přispěly 3 lidé, je to hodně. Jsem proto moc ráda, že jste se tu na Koníkovi takhle našly 🙂 Moc děkuji za pomoc❤