Prosba o pomoc pro osamělou matku a její syny
23. říj 2022
Prosim o pomoc pre mojich syncekov , nas tato nas uz opustil😥,zostali sme celkom sami dakujeme aj za zdielanie 💜 🙏
Předchozí
Strana
z2
@barmil Fakt ne, nedelej to. Nematlej v tech hounech dal. Proste uz nic nerikej. Ver mi, udelas ted uplne nejlepe.
@barmil Hele, ty realistko, až se dostaneš do situace, že Ti umře manžel, nebo bude úplně stačit, až Ti bude ležet na ARO a nikdo nebude vědět, zda se vůbec probere, tak si o tom povíme. Já byla v téhle situaci loni, muž na ARO v umělém spánku a prognózu si nikdo netroufal ani odhadnout. V tuhle chvíli fakt mlč, uděláš líp.
Jsem zvedava jestli se podari celkova castka vybrat
@barmil
ne jedna samozivitelka skonci s detma v azylaku
Předchozí
Strana
z2

@biedronka10 proc jako, že jsem realista? Chápu, že je hrozný, že ji umřel manžel, ale jak jsem psala výše, v okolí se to stalo dvěma ženským a o obě se postarala jejich rodina.
Jako nemocný manžel evidentně nevydelaval dávno, chápu, ona se o něj starala, ale z necoho žít museli? A teď když umřel, nemůže jít do práce? Jak to dělají samozivitelky? Taky musí hledat zkrácene úvazky, aby zvládly školku atd, taky mají nemocné děti.. A nikdo na ně sbírky neporada..