Sbírka pro Alču

blackblue
11. říj 2023

Hezký den všem,

vím, že podobná témata někdy vyvolají bouřlivou diskuzi a některé zvedají ze židle, ale přesto ji sem umístím.. a prosím vás tímto o pomoc a aspoň trochu slušnosti v diskuzi.

Alča trpí nekontrolovatelnou epilepsií a od r. 2021 navíc neurokognitivními poruchami, osm měsíců strávila po nemocnicích, znovu se učila číst a držet tužku, psát, držet hrneček, měla a částečně stále má problémy s řečí, pamětí, rozpoznáváním míst, lidí… Do toho jí letos umřel manžel, který o ni s láskou pečoval :( a na začátku léta se jí při výletě dostala noha do lodního šroubu motorové loďky, jsou potřeba intenzivní rehabilitace. Má za sebou zatím tři operace a stále není jisté, zda bude v budoucnu moci chodit. V životě jí teď pomáhá pár kamarádek/kamarádů, a dvě kočičky, kvůli kterým to nevzdává.

https://www.donio.cz/pribeh/13843

Sbírku jsem pod stejným názvem diskuze dávala i na emimino, tak tam můžete případně mrknout taky a dočíst se víc informací o tom, jak teď její situace vypadá.

Chtěla bych poprosit, zda byste nám pomohli dobročinnou sbírku sdílet dál, aby se dostala k co nejvíc dobrým lidem. A pokud byste někdo chtěli přispět, tak i 50Kč Alence v její situaci moc pomůže (invalidní důchod, který jí byl přiznán, nepokryje ani bydlení, a na žádné jiné příspěvky nárok nemá). Děkuju! ❤

blackblue
autor
4. lis 2023

Pěknou sobotu, holky!

Ještě jednou bych chtěla poprosit, zda nám pomůžete sbírku pro Alču sdílet dál, než bude brzy ukončena.
https://www.donio.cz/sbirka-pro-alenu-a-jeji-dv...

Moc děkuju, mějte se fajn! ❤