icon

Baťůžek na výlety i do města. Dobrá značka?

2veverka
21. srp 2019

Holky, máte nějakou oblíbenou značku u malého i většího batohu na výlety, příp. do města? Něco sympaticky méně známého a kvalitního... Díky moc.

pipi_puncocha
•
21. srp 2019

Zlínská značka Playbag. Ceny mohou vyděsit, ale opravdu jsem nic kvalitnějšího neměla, máme oba s manželem batoh, já kabelku, on tašku do práce a peněženku a po x letech a každodenním nošení bez jakéhokoliv opotřebení.

https://www.playbag.cz/batohy/

zelenaesmolda
•
22. srp 2019

@2veverka
batoh je treba vyzkouset,ne kazdemu sedi vsechno.za me jack wolfskin

mates133
•
22. srp 2019

Dcera ma uz sedmym rokem batoh (dostala ho kdyz ji byly tři) Coleman.Je prakticky reseny,nosi ho temer kazdy den na krouzky i na vylety a je stale skoro jako novy.

2veverka
autor
•
23. srp 2019

@mates133 To zní dobře....

2veverka
autor
•
23. srp 2019

@pipi_puncocha Díky! Akorát mám pocit, že jsou to fakt městské batohy, do přírody je jediný černý,

klarahavlova
•
23. srp 2019

@2veverka Nám se osvědčily batohy Doldy, česká značka i výroba, kvalitni materiály a dobře střihově řešené. V naší rodině od nich máme za spoustu let vyzkoušeno dost druhů (městské, trekové, krosny i dětské) a pokaždé 100% spokojenost, po letech pořád skvěle funkční. Bezva je, že když si batoh třeba roztrhneš nebo se ti jiným způsobem poškodí, můžeš ho poslat do výroby na opravu (máme vyzkoušeno a myslím, že za to tenkrát ani nic nechtěli) 🙂

drep
•
23. srp 2019

Já nedám dopustit na salewu, mám ji od gymplu (je mi 33) a pořád je pěkná a funkční, ale je lepší pro “větší” holky, já jsem drobná, na běžné nošení v pohodě, ale po týdenní intenzivní turistice a nošení všeho na zádech mě začnou bolet ramena.

iulia
•
23. srp 2019

My máme rádi batohy "tatonka", vydrží, mají pěkné barvy. Vybereš i městský i outdoorový. A já mám ještě ráda značku "osprey".