Chorvatsko 2016
Příští rok se chystáme do Chorvatska, Biograd na Moru, zájezd koupený, ale začíná ve mě hlodat situace která se ted v Evropě odehrává =( Kdopak se příští rok ještě budete chystat k moři a kam =)
Ahoj, my máme taky v plánu Chorvatsko, příští rok někdy v srpnu. Ale ještě vůbec nevíme přesné místo. Chceme vzít i děti, takže hledáme něco vhodného i pro ně. Nevíte o něčem? Hlavně aby děti měly trochu vyžití a nenudily se tam. Z toho mám trošku strach. Bude to naše první rodinná dovolená u moře. Tak chci všechno tip ťop .
Tak jestli chcete vyziti pro deti i pro dospele kouknete na ten Biograd na Moru, milujeme to tam a vyziti tam najdou vsechny vekove kategorie
ja sem v Chorvatsku uz byla a pristi rok bych tam moc chtela I s pritelem(ktery tam jeste nebyl) a taky s myma detma a s mamkou a chci si to moocc uzit. 😎 uz se tesiiim ted 😵 😵 😵
Já myslím že v Chorvatsku nic nehrozíVždyt je to skoro za barákem 😀 . Za nás vede Umag a Trogir.
@hannca456 my plánujeme příští rok Dalmácii. Ale ještě váháme s kým cestovat.Slyšela jsem, že nějaká CK má dětský klub nebo co. Tak to chci ještě zjistit. Máme dvě děti, takže bych to uvítala, když by to bylo zajímavé.
@olga419 \ My jsme byli letos na dovolené s CK fischer, tam měli ten dětský klub Funtazie jak píšeš. Děti byly spokojený, měli svoje dětské menu, nachystané dětské židle a stoly. Program pro děti. Ono asi záleží kam chceš jet, ale my jsme tuhle možnost u nich měli.Bylo to moc fajn, děti se cítily důležitě 🙂
my taky vyrážíme na přelomu července a srpna na 14 dní s dvěma dětma, ten mladší bude mít 11 měsíců, jedeme k Omiši a už se hrozně těšíme, více než uprchlické situace se bojím jak zvládneme cestu s tim malym prďolou 😵
Ahoj holky. my máme zkušenosti s Rabacem na Istrii, tam nemáme problém se kdykoliv vrátit, moc se nám tam líbilo 🙂 Loni jsme zkusili Krk na Krku....noooo nic moc....krasné historické městecko, ale chybela nam klasicka promenáda kolem more 🙂
Jezdíme do kempu bijela uvala je tam naprosto vše moře kousíček v areálu obchody ,restaurace,bazény ,dětské hřiště.Vlastně celých 14 dní nemusíme opustit kemp a nikdy jsme se nenudili 😀
Ahoj holky, ráda bych taky načerpala nějaké info ohledně dovči. Zatím jsme s dětmi vždycky létali, ale teď se opravdu bojíme, takže se rozhodujeme jestli ČR a nebo Chorvatsko či Italie. Najde se tu někdo, kdo by mi dal konkrétní tip na ubytování? Důležitá je pro nás hlavně hezká pláž, promenáda a nějaké vyžití pro děti. Moc děkuji, budu ráda za každý tip.
Holky prosím, najde se někdo kdo byl v chorvatsku na písčité pláži a poradí ubytování s dětmi?Děkuji
Já osobně mám obavy z toho jak to bude se "Šengenem". Stačila mi fronta sestávajících pouze z dovolenkářů na chorvatsko-slovinské hranici. Nevím, tento rok asi taky jenom krásy ČR + případně termály na Slovensku.
@pamal jeďte třeba ve čtvrtek a uvidíte ten markantní rozdíl, přijedete domů v sobotu ráno a máte celý víkend na to se srovnat, než vyrazíte v pondělí do práce, jeli jsme tak loni a nemůžu si to vynachválit; Biograd je pro děti super, je tma dobře, byli jsme zatím s dětmi v Chorvatsku vždy jen tam, už bych ráda konečně jinam 😅 Ale letos se toho docela obávám, takže to necháváme na poslední chvíli, podle toho, jak to bude vypadat s přílivem běženců
Loni jsme byli v Duce u Omiše a maximálně doporučuji pro rodiny s dětmi. Naše děti ( 6 a 2) si to tam perfektně užily . Pozvolný vstup do moře, žádná havěť v moři, písek, dalo se i bez bot. 🙂 🙂

Také se chystáme do Chorvatska u nás vede Poreč