Dovolená s dětmi na Kanárských ostrovech
Ahoj. V květnu chceme letět s dětmi 2 a 3 roky na Kanárské ostrovy. Vybrala jsem ostrov Fuerteventura. Zmínila jsem se o tom kamarádce a ta mě hned odrazovala, že to tam není vhodné pro děti, protože tam bývá hodně větrno. Trochu mě to znervóznilo a přemýšlím, jestli raději nevybrat jiný ostrov. Zajímá mě tedy, jestli jste tam některá byla a jaké jsou vaše zkušenosti. Děkuji.
..cervenec, syn mal 2roky.
Bola to super dovca. Syn si to moc uzil. Fukali tam dost. Ved sa to vola veterny ostrov🙂
Ale ten hic to prebije. Hlavne vela mazat.
Inak more je studene. Je to atlanticky ocean. My sme skor na teple napr. Cervene more.
@luckaamilan Díky za odpověď. Studené moře nevadí, počítám, že stejně budeme hlavně v brouzdališti u hotelu 🙂
@jaja01k Taky bych na Fuerteventuru s dítětem nejela. Jak už bylo řečeno, hodně vítr, fouká to písek do očí, moře dost studené, velké vlny. No a pokud vám jde jen o brouzdaliště u hotelu, tak to už můžete z jet kamkoli ( i po ČR). Anebo do Podolí 😎
Taky jsme tam byli a musím říct, že vítr fučí hodně. Ale zase jak už někdo psal, aspoň tam není takový hic. Ale s dětmi bych jela jinam.
@kassandra1
@luska__
@novamamina Holky, díky za odpovědi. Tak to asi ještě změním 🙂
Pro deti je Fuerteventura fajn. Vobec tam piesok nefucal do oci. Nas 2rocny si to tam uzival.
Vlny vobec ale vobec neboli velke v cervenci.
Skor to bolo u nas na plazi, jak na rybniku v cr.
Deti tam bolo kopec, je to jeden z najoblubenejsich rezortov pro brity.
Jedine minus vidim to studene more.
Zkus se kouknout, jestli by se vám nelíbilo v Las Palmas na Gran Canarii. Není to resort, ale normální město a koupání pro děti tam vhodné je i v moři.
Jsou tam dvě pláže hodně dlouhá Playa de Las Canteras, kde je půl dne brouzdaliště a půl dne vlnobytí (příliš - odliv) za odlivu je to klidný jako rybník a jsou tam vidět ryby. Písek na pláži je taky vážně čistý a živý je to tak příjemně, hlava na hlavě byla jen o svátcích. A pak je tam ještě jedna menší pláž na druhé straně poloostrova (do půl kilometru daleko), kde moře klidný skoro pořád a dají se tam pozorovat veký lodě.
I na pobyt mimo vodu je to zajímavější než F. , teda pokud nejste surfaři ;).

Byla jsem na Grand Canaria a musim rict,ze pro deti uplne v pohode. Me by spis odrazovala ta doba letu. Ale pobyt tam super,jidlo vyborny a vitr teda nepamatuju.