Adršpašsko-teplické skály, máte tip na penzionek?

lejkas
8. kvě 2017

Holky, vždy mi dobře poradíte. Nemáte prosím tip na penzionek ... v okolí Adršpašsko - teplickych skal? A poradíte mi i kam zajít a co nevynechat? Děkuji moc.

boure888
8. kvě 2017

dávám doporučení, byli jsme spokojený. Je to u skal a oni nám doporučili kam zajít v okolí. Je to tam moc pěkné, mohli jmse si tam grilovat a objednali snídani.http://www.penzionkozarovi.cz/

petik607
8. kvě 2017

Za mě krása 🙂 doporučuji si vyhradit čas na celý den 🙂

jaja01k
8. kvě 2017

Ja dam jednu negativni recenzi. Penzion Adrspach 24, opravdu nedoporucuju, bylo to drahe, ubytovani nic moc a jidlo katastrofa. S tim jidlem a sluzbami je to tam vubec problem. Za cely tyden jsme se jednou dobre najedli, nazev podniku si bohuzel nepamatuju. Hezke to tam je, ale na me moc lidi. Byli jsme tam mimo hlavni sezonu (pulka kvetna) a i tak bylo ve skalach narvano, jeden polsky autobus za druhym. V lete to bude jeste horsi. A jeste jedno upozorneni, pokud mas male dite, s kocarem se kousek projit da, ale zdaleka ne vsechno. Takze radeji nejake nositko nez kocar.

pataja
8. kvě 2017

Ahoj, taky prosím o doporučení, ale máme velkého psa 😉tak pension,kde může být.

majajaa
9. kvě 2017

Taky tam jedeme. My mame pronajatou chatu. Ale vylety ocenim 🙂

marienam
25. kvě 2017

ahoj já přihodím tip, kde najít tipy 😉 zkus se podívat na amazingplaces.cz, jsou tam zajímavá místa po celé ČR. Navíc tam jednotlivá ubytování hodnotí samotní uživatelé, co ta místa navštívili a mají s nimi reálnou zkušenost, takže nenaletíš. Já to objevila, když mě už přestalo bavit, že skutečnost neodpovídá fotkám a popisu na webu.