icon

Chorvatsko, máte tip na dovolenou s 2letým dítětem?

krmv
9. led 2015

prosim o tip na dovolenou s 2letym ditetem. resime zda biograd,baska,promajna,pakostane mate zkusenorti nebo doporucite,dekuji

berenika5
10. led 2015

V pakostane bývala krásná pláž písečná. Pozvolné svažování pro děti akorát... Ale už je to dlouho co jsem tam byla naposledy.

wildtiger
21. led 2015

já bych určitě navrhoval jít spolu s 2letým dítětem někam, kde je klid, krásne prostredí. Osobně mám zkušenosti s 2letým dítětem, když jsme jeli spolu s manželem a naši malou, teraz už 4-letou dcerkou před dvěma lety do Pakoštane. Ubytování sme si vybrali pomocí webu http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/ a všecho bylo v pořádku.

barinkas
21. led 2015

doporučím Tučepi 🙂 jezdíme každý rok, malá měla prvně 13 měsíců, loni pak 2 roky...pláž u baráku, pozvolné do vody. V sezonu hodně lidí, ale to je asi všude. Jezdíme červen a září vždy.
Bašku máš z tama kousek, nevýhoda Bašky je, že musíš ve většině případu kus k vodě. Navíc je to tam živější... Není tam večer takový klid. V Tučepách vyjdeš z domu, uděláš pár kroků a jsi ve vodě 🙂 Když se ubytujete vzadu, tedy jižně, nebudeš nic slyšet a dítko v poho spí ...
V Biogradu jsem byla kdysi sama, bezva, ale zase nemáš pláž u nosu... tohle mi právě s malým dítětem vyhovuje, bo často lítám pro něco na pokoj...

knedlicka91
29. led 2015

Ahojte, nemate nektera zkusenost s cestovanim vlakem do chorvatska? a jake je pocasi v kvetnu kolem splitu? rodim v cervenci,tak chci jet driv, kdyby nahodou,ale nechci autem ani letadlem,tak me napadl vlak...

jandus25
29. led 2015

Ahojky, pokud by někdo věděl o něčem super blízko vody, dejte vědět. Já bych chtěla jet s desetimesicnim prckem.

vobluda13
29. led 2015

Omis - Duce. Krasne piscite plaze, velmi pozvolne svazovani... My byli sice bez deti, ale ti co meli deti byli velice spokojeni! Bydleni minutku od plaze. 🙂

loafeer
29. led 2015

@krmv biograd je takový nic moc....byli jsme tam kdysi- biograd na moru, v mobilhomech a nevim...to moře tam mi přišlo jako rybník. Za mě je to náááádherné na Makarské, ale zas je to už dál....Předloni jsme byli v Bašce- malému byly necelé dva a pro něj v pohodě, jen v sezoně tam teda byla hlava na hlavě- kdyžs chtěla do moře, natvrdo jsi musela šlapat na ručníky lidí

krmv
autor
1. únor 2015

@barinkas. Muzu pozadat do sz nejaky odkaz na ubytovaní v tucepach prosim.

andyazuritek
24. zář 2015

Ahojky, letos jsme řešili dovču s dvou měsíčním prckem a my jsme hledali inspiraci tady http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/rodina/chorv... třeba Vám to pomůže s výběrem na příští rok 🙂 My jsme byly na Istrii v Medulinu a je tu velika zátoka přesně pro prťouse, kde jdete asi 500m a vodu máte max do půli stehen až k takovému malému ostrůvku a střídá se tu písečná pláž s oblázkovou =) Tady zasílám fotečku 😉

moulinkaa
25. zář 2015

@andyazuritek Super, díky. Moře čisté? Služby v pohodě?