Dlouhé lety letadlem ve 4.-5. měsíci těhotenství
Holky máte zkušenosti s cestováním do Asie v těhotenství? budu 4.-5. měsíc. Jak jste snášeli 10 hodinový let?
Pokud si ok, tak leť. Já letěla ještě ve 29.tydnu. vše proběhlo v pohodě.
já letěla do USA a ok. Ale chce to pohodlné boty a pravidelně se zvedat a protahovat nohy. A doporučuju místo blízko záchodu. Nicméně Asii bych prověřila s praktikem - není třeba do tohohle koutu očkování? břišní tyfus nebo tak? to ti v těhotenství nedaj...
Pozor na cestovni pojisteni, vetsina pojistoven pojistuje do max 24. tydne
Singapur pazri mezi nejvyspelejsi zeme...tam bych se letet nebala...brisni tyfus atd...myslim ze kazdy dodrzuje v zahranici nejaka pravidla..ale na pojisteni bych se zeptala. Jinak..jde pouze o tve pocity...pokud se na to citis..tak to zvladnes.
@taxikasim Singapuru bych se nebála. Samozřejmě byla bych pouze víc opatrná než obvykle. Spousta pojišťoven má CP do cca konce 7mého měsíce. Já měla letět do ROK, tam bych jela a pak na Filipíny (to bych zrušila) ale já trpěla takovými nevolnosti, že 12 hodin v letadle bych nedala a pak co má člověk z toho pobytu, takže jsem všechno zrušila.
já bych tak dlouho a tak daleko těhotná neletěla...zbytečný risk jak pro mě tak pro miminko...navíc jsem měla něvolnosti do 22. týdne, takže za sebe ne...
Holky moc děkuji, je to dovolena a prilezizost ,která se mi už nebude opakovat 🙂 tak bych moc rada jela. V době pobytu budu 16 TT
Ahoj, neletěla jsem v 2. trimestru, ale v prvním a už bych těhotná neletěla, nedopadlo to dobře a jsem přesvědčená, že díky dlouhému letu (cca 11 hodin). Ale je to na každém. Já mám zkušenost takovou, že riskovat se nevyplácí a i kvůli tomu jsme zcela přeorganizovali dovolenou.
16 tt je v pohode 😊 Pokud se citis dobre, neni duvod neletet. Jen mit dobre pojisteni.