icon

Cestování do zahraničí letadlem v II. trimestru

sedakaterina
19. lis 2014

Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s cestovanim do zahranici letadlem v II. trimestru? Chci odletet na 2 mesice do Thajska, ale prece jen mam trochu obavy. Dekuji

vercik83
•
19. lis 2014

Letadlo by bylo ok, ale toho thajska bych se bala....

mercedesse
•
19. lis 2014

Druhý trimestr je pro cesty letadlem sice nejbezpečnější, ale já bych se bála víc toho Thajska, než letadla. Co se týká nemocí a parazitů a pod.

ducik
•
19. lis 2014

Nebala bych se ani tak letet jako toho dvoumesicniho pobytu mimo "civilizaci" 🙂

zdeenula
•
19. lis 2014

Zalezi kde v Thajsku se budes pohybovat a co tam budes delat..

jitavrtule
•
20. lis 2014

Já letěla naposled v 12. týdnu, 6 hodin let do UAE. Letadlo úplně v pohodě. Zato na místě jsem hůř zvládala teplotní rozdíly (venku přes 30, uvnitř klima) a vlhkost. Jinak opravdu záleží co mate v plánu, na delší pochody mimo civilizaci bych se asi vyprdla, přece jen nikdy nevíš, co se může pokazit. V dojezdový vzdálenosti od civilizace nebo ve městech si stačí dopředu zjistit, kam se případně obrátit s zdravotníma komplikacema.

wecurka
•
20. lis 2014

Letěla jsem ve 20tt a 22tt a vše bylo naprosto v pohodě dokonce si troufám říct, že lepší než cesta autem 😀 Ale jak už bylo napsáno výše bála bych se té destinace víc než letadla a také hodně záleží na délce letu. Vždy je lepší se poradit s lékařem a nechat si napsat potvrzení že můžeš letět někdo ho při odbavení chce a někdo ne.

lennus
•
20. lis 2014

Kamarádka letěla do Thajska začátkem těhotenství. Byla jsem taky v Thajsku, je to bezpečná země, v hodně částech není nutno se ani očkovat, záleží, kam letíte. Já za sebe bych letěla jen po Evropě, ale pokud jste v pořádku a lékař s tím nemá problém, tak leťte a užijte si to! 😉

lucieandrlova
•
21. lis 2014

Říká se, že druhý trimestr je pro cestování letadlem nejvhodnější, ale já bych neletěla. Každý týden těhotenství je jiný a teď je vše v pořádku, ale za 14 dní to může být jinak. 2 měsíce je dlouhá doba. A představa, že bych tam musela případně pobývat v nemocnici... Taky si vypočítejte návrat. Některé letecké společnosti vezmou těhotnou na palubu jen do určitého týdne.