icon

Dovolená pro maminky s dětmi

emimka20
25. čer 2018

Zdravím všechny maminky. 🙂 Napadlo mě „uspořádat“ dovolenou pro partu ženských s dětmi. Mám dvouletého kluka a rádi bychom někam vyrazili. Asi by se jednalo o pronájem nějaké chalupy na týden, vařili bychom si sami, nějak se prostřídali 🙂 lokalitu by jsme ještě domluvili. Mám auto a pokud by bylo třeba, můžu někoho vyzvednout, případně v tom týdnu rozvozit na různé výlety 🙂 Nedokážu momentálně upřesnit cenu, protože nevím kolik by nás jelo, ale chtěla bych aby to vyšlo co nejlevněji aby mohli jet i maminky které si nemůžou dovolit drahé dovolené ;) Dovolená pro ženy s dětmi, na počtu a věku dětí nezáleží 🙂 Byl by zájem?

Strana
z4
versatilka
13. črc 2018

Nebo to jde i na kratší dobu za 250/2noci

versatilka
13. črc 2018

http://www.cesky-raj-ubytovani.org/penzion.html... tady by to taky šlo pokud bychom chtěly na kratší než týden

versatilka
13. črc 2018

tady je jedna chaloupka vedle druhé 🙂 mrkněte na to

hope09
13. črc 2018

Já ještě našla tohle.. https://www.ubytovani-aktualne.cz/detail/ubytov...
Jdu kouknout na to, cos našla ty 🙂

klaudyse
13. črc 2018

pro mě je to drahé za jeden pokoj 6 tis. když mě malý nestojí jinde nic. A raději bych jela od pondělí do čtvrtku...

klaudyse
13. črc 2018

@hope09 ty Sedlcany se mi líbí hodně! Tam to vypadá slibně, že by se šlo nějak rozumně domluvit

versatilka
13. črc 2018

@klaudyse ale to je za nás za všechny, za celý apartmán na týden a nebo to jde i po nocích, takže by 4 dny taky šly 🙂

klaudyse
13. črc 2018

@versatilka jako Český ráj mě láká více lokalitou. Ale právě přečetla jsem, že co apartman to jen jedna loznice. Proto je to dost. My chceme mít určitě sami ložnici.

versatilka
13. črc 2018

@klaudyse aha, to už jsem nezkoumala, nějak jsem zvyklá, že je to rozdělené.. :(
@hope09 a jak je to s tím krátkodobým pobytem? Tři noci už jsou ok? Protože jinak je ta cena dvojnásobná..

versatilka
13. črc 2018

http://www.chataorlice.cz/cenik-levne-ubytovani...
co toto? Důkladně jsem nezkoumala, ale nevypadalo to zle
i když už je to zase dál..

klaudyse
13. črc 2018

já jsem ještě narazila na tohle http://www.e-chalupy.cz/krkonose/ubytovani-roky...

versatilka
13. črc 2018

@klaudyse já u toho gisteru nerozumím jak je to s těmi pokoji.. A zda by se jim líbilo mít poloviční obsazenost všech pokojů za poloviční peníze..

versatilka
13. črc 2018

@klaudyse oboje vypadá dobře, napíšeš tam na konkrétní nabídku? Ceny jsou všude od, tak ať víme, na kolik to opravdu vyjde

klaudyse
13. črc 2018

@versatilka mohu na jedno ubytovací zařízení zavolat a rovnou uvidíme, co a jak. Souhlas i
@hope09 ?

klaudyse
13. črc 2018

Zavolala jsem na ten Gister, paní sepisuji do mejlu počet osob, podle toho mi napíše cenu, tak uvidíme...

versatilka
13. črc 2018

@klaudyse 👍

versatilka
13. črc 2018

@klaudyse
@hope09
tak ještě řeším se známou kolegy Jizerské hory, má tam starší chalupu, kde bychom měly každá svůj pokoj. Dnes mi pošle odkaz a podrobnosti, tak dám hned vědět.

hope09
13. črc 2018

@versatilka Tak jo, príma 😊

klaudyse
13. črc 2018

@hope09
@versatilka tak mám zprávu ž toho jednoho penzionu. Kopírují. tomto termínu Vám můžeme rezervovat tři pokoje. K dispozici je kuchyňka se spol. místností a krbem. Každý pokoj má samostatnou sprchu, WC a TV. Cena za dospělou osobu je 300,-Kč/den a dítě 250,-Kč/den. Dále se platí místní poplatek obci 19,-Kč/dospělá osoba/den a 4,-Kč/dítě/den.

Celková cena za pobyt je 5700,-Kč + poplatky obci.

Pokud budete souhlasit, pošlu Vám účet na zaplacení 50% zálohy.

Přeji hezký den.

Ivana Brožová
777 205 854

Za mě jé to ok í s cenou za díte. Tak zalezi co vy?

klaudyse
13. črc 2018

@hope09
@versatilka A je to tedy ten privat welcome. http://www.e-chalupy.cz/krkonose/privat-welcome... Díval A jsem se na panorama na mapě a to místo je perfektní.

klaudyse
13. črc 2018

A ten termín je 13. Až 16. Srpna. Pondělí až čtvrtek.

monika9916
13. črc 2018

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala. Ale nevím jestli nejsem pro vás moc stará😂 Mě je 41 a dcera 2,5.

hope09
13. črc 2018

@klaudyse Za mě taky v pořádku 😉 Počkáme ještě, jak ty Jizerky.
@monika9916 Jasný, klidně se přidej, myslím, že tam jsou čtyři pokoje

monika9916
13. črc 2018

Jà našla, Penzion Filoun, je v Plavy. Penzion Kuba ve Smržovce. Oboje je za 8500kč na 3 noci. Apartmám Sára v Tanvaldu za 8000kč

monika9916
13. črc 2018

Neumim vložit sem odkaz

klaudyse
13. črc 2018

@monika9916 v té Rokytnici jsou 4 samostatné ložnice, takže akorát se hlásís do party ;)

monika9916
14. črc 2018

@hope09
@klaudyse Ta Rokytnice tam nemà nějaký vyžití pro děti. Ten apartmán Kuba ve Smržovce co jsem psala vejš, tak jsou pro 4 maminky a 5 děti, 4 pokoje a pro všechny dohromady 8500kč
Koukněte. Mam to přes booking.cz jezdíme přes to dost často.

monika9916
14. črc 2018

@klaudyse
@hope09 Spletla jsem se, neni to Kuba, ale Apartmány Sára, v Tanvaldu. Vypadá to celkově pěkně.

Strana
z4