Dovolená s dětmi vlakem cca hodinu od Brna/Tišnova
Prosím o tipy...Potřebuji sehnat ubytování na týden, v květnu, které bude vlakem z Brna či Tišnova cca hodinku cesty, apartmán s dvěma pokoji a kuchyňkou, kde je další jedno místo na přespání, vhodné pro malé děti, budeme mít tři 1,5-4r, bude potřeba parkovat dva kočárky, ideálně vyžití pro děti venku i uvnitř, možnost výletů...však to znáte 😉 Budu moc ráda za jakékoliv nápady, já si letos nějak nevím rady, když to není autem, tak je to dost omezující a nějak nevím odkud na netu začít 😅☹ Díky všem
@vanilkacka
@blahova_andrea kaplanka.je prý nadherna, viktorka byla ted delsi dobu zavrena, nevim, jestli uz ji otevreli.
V tech Hodonicich by se mozna dalo domluvit na sleve, kdyz si budete brát vic pokoju, majitele jsou velmi prijemni. Kdy chcete jet?
@blahova_andrea kdyz jsme am bydleli, nabizeli vmi bohate snideni, nedaleko je pizzerka i s normalnimi jidly.
@78marcela zatím není nic domluveno, ale tradičně to vychází na květen
@blahova_andrea to bych.mela byt jeste vcelku, tak pokud to vyjde, stavte se na kafe☺
@78marcela to je milé, díky 🙂 kaplanka má super ty třípokojové apartmány, to se fakt jen tak nevidí. ale mají nabídku jen do dubna a pak až podzim ☹
@blahova_andrea Zkusím ještě popřemýšlet, o čem jsem slyšela v okoli, pokud to nemusí být nutné Znojmo. Ted mě napadl penzión ve Slupu,ale detaily a kapacity neznám. http://penzionzamlynem.cz/ubytovani/ A tu Kaplanku bych zkusila oslovit.
@78marcela Victorie je znovuotevrena, zepry to má někdo jiný. Chlapi tam byli na podzim a byli max.spokojeni jak s pokojem, tak hlavně s jídlem a celkovým chováním personalu.
@vanilkacka no kaplanku jsem víc prošla a cena už je teda pro nás bohužel asi moc. rozpočet my sice zatím nedali, ale 20 jen za ubytko asi ee ☹ ale tak je čas. v podstatě jsem se před hodinou dozvěděla, že to mám zas zařizovat já, takže něco pohledám. nebo někdo hodí tip i na jinou lokalitu 😅
@vanilkacka tak to je fajn. Kdysi jsme tam chodili radi a pak to slo od desiti k.peti. pak jsem slysela ze je zavrena. Ale jak ted nikam.nechodím, tak nemám prehled.
Obnovuji téma. Po loňské Olomouci to letos vyhrála Jihlava. Kam tam doporučíte zajít? Kde se dobře s dětmi najíst? Kam si vyrazit v okolí na výlety? Herna Robinson při špatném počasí a ZOO při dobrém jsou jasné. CO dál? Díky za tipy 🙂

@vanilkacka nám jde hlavně o ubytování jako takové. možnost stravování, zázemí pro děti. je nás hodně a těžko se hledá. máma musí spát sama, ségra s prckem taky a já se svýma dětma. takže buď zvlášť pokoje, což leze do peněz, nebo teda chatičku a fakt auto. třeba loni v té olomouci jsme měli pronajatý krásný byteček 3kk a byli jsme nadšení 🙂 sehnat totiž tak velký apartmán se nepovedlo. všude jsou max. dvě místnosti ☹