icon

Dovolená s dětmi vlakem cca hodinu od Brna/Tišnova

blahova_andrea
2. led 2016

Prosím o tipy...Potřebuji sehnat ubytování na týden, v květnu, které bude vlakem z Brna či Tišnova cca hodinku cesty, apartmán s dvěma pokoji a kuchyňkou, kde je další jedno místo na přespání, vhodné pro malé děti, budeme mít tři 1,5-4r, bude potřeba parkovat dva kočárky, ideálně vyžití pro děti venku i uvnitř, možnost výletů...však to znáte 😉 Budu moc ráda za jakékoliv nápady, já si letos nějak nevím rady, když to není autem, tak je to dost omezující a nějak nevím odkud na netu začít 😅☹ Díky všem

Strana
z2
blahova_andrea
autor
2. led 2017

@vanilkacka nám jde hlavně o ubytování jako takové. možnost stravování, zázemí pro děti. je nás hodně a těžko se hledá. máma musí spát sama, ségra s prckem taky a já se svýma dětma. takže buď zvlášť pokoje, což leze do peněz, nebo teda chatičku a fakt auto. třeba loni v té olomouci jsme měli pronajatý krásný byteček 3kk a byli jsme nadšení 🙂 sehnat totiž tak velký apartmán se nepovedlo. všude jsou max. dvě místnosti ☹

78marcela
2. led 2017

@vanilkacka
@blahova_andrea kaplanka.je prý nadherna, viktorka byla ted delsi dobu zavrena, nevim, jestli uz ji otevreli.
V tech Hodonicich by se mozna dalo domluvit na sleve, kdyz si budete brát vic pokoju, majitele jsou velmi prijemni. Kdy chcete jet?

78marcela
2. led 2017

@blahova_andrea kdyz jsme am bydleli, nabizeli vmi bohate snideni, nedaleko je pizzerka i s normalnimi jidly.

blahova_andrea
autor
2. led 2017

@78marcela zatím není nic domluveno, ale tradičně to vychází na květen

78marcela
2. led 2017

@blahova_andrea to bych.mela byt jeste vcelku, tak pokud to vyjde, stavte se na kafe☺

blahova_andrea
autor
2. led 2017

@78marcela to je milé, díky 🙂 kaplanka má super ty třípokojové apartmány, to se fakt jen tak nevidí. ale mají nabídku jen do dubna a pak až podzim ☹

vanilkacka
2. led 2017

@blahova_andrea Zkusím ještě popřemýšlet, o čem jsem slyšela v okoli, pokud to nemusí být nutné Znojmo. Ted mě napadl penzión ve Slupu,ale detaily a kapacity neznám. http://penzionzamlynem.cz/ubytovani/ A tu Kaplanku bych zkusila oslovit.

vanilkacka
2. led 2017

@78marcela Victorie je znovuotevrena, zepry to má někdo jiný. Chlapi tam byli na podzim a byli max.spokojeni jak s pokojem, tak hlavně s jídlem a celkovým chováním personalu.

blahova_andrea
autor
2. led 2017

@vanilkacka no kaplanku jsem víc prošla a cena už je teda pro nás bohužel asi moc. rozpočet my sice zatím nedali, ale 20 jen za ubytko asi ee ☹ ale tak je čas. v podstatě jsem se před hodinou dozvěděla, že to mám zas zařizovat já, takže něco pohledám. nebo někdo hodí tip i na jinou lokalitu 😅

78marcela
2. led 2017

@vanilkacka tak to je fajn. Kdysi jsme tam chodili radi a pak to slo od desiti k.peti. pak jsem slysela ze je zavrena. Ale jak ted nikam.nechodím, tak nemám prehled.

blahova_andrea
autor
4. kvě 2017

Obnovuji téma. Po loňské Olomouci to letos vyhrála Jihlava. Kam tam doporučíte zajít? Kde se dobře s dětmi najíst? Kam si vyrazit v okolí na výlety? Herna Robinson při špatném počasí a ZOO při dobrém jsou jasné. CO dál? Díky za tipy 🙂

Strana
z2