icon

Dovolená u moře s ročním mimčem. Máte zkušenosti?

lussy
5. dub 2008

Ráda bych poprosila maminky, které již absolvovaly (nebo chystají 🙂 ) dovču u moře s ročním mimčem, aby se podělily o své zkušenosti, popřípadě daly tipy čeho se vyvarovat atd. Jak zvládne 11měsíční mimi cca 2 - 3 hodinový let? Co aklimatizace na místě? Co teplo? Jaká zábava na pláži? Jaký je návrat zpět? Rozhozený režim apod. Prostě budu moc ráda za jakýkoliv tip 😉 Děkujuuu moc 🙂

bramburka
1. čer 2008

333 je docela hodně ne? Kamaradka koupila stan od coleman za 549 sice, ale vypadalo to dobře.

babula90
1. čer 2008

luci, dakujem, určite pôjdem. 😉

romca3
1. čer 2008

Tak my letíme už za 3 dny. Dnes jsme naší holčičce našly první dva zoubky, tak doufám, že to bude v pohodě. Pořád řeším zda vzít sebou golfky a nebo sporŤák.

luci
3. čer 2008

ja neviem...kolko stoji v cechach.....ale 333 neni hrozna cena.......
my ideme za 16dni ...uz sa neviem dockat???

inak neboli ste niekto v turecku???ci sa tam daju kupit vyzivy detske????lebo jedlo pre maleho mi zaberie polku batoziny 😉

petraluk
3. čer 2008

Luci já mysim, že výživy mají snad úplně všude, třeba v lékárnách. Ale v Turecku jsem nebyla, takže 100% ti to neřeknu 🙂

luckahr
3. čer 2008

Luci, tak já sice v Turecku byla, ale v tý době pro nás nebyly dětské výživy aktuální, tak taky nevim určitě. Nicméně si myslim, že určitě v lékárnách seženete v pohodě 🙂 Kam přesně jedete?

luci
3. čer 2008

dakujem...ideme do takej mensej casti, ale blizko je side a manavgnat.. 🙂

martinka79
3. čer 2008

pokud mohu radit tak gofky stačí jsou-li polohovaví ideální do letadla.
JInak nevím zda v turecku ma jí vyživy,a le v egyptě a Tunisu ano. takže bychs e toho nebála. hlavně léky aprevenci a dostaetk tekutin pro prdelky. jinak je to s malýma pohoda. 😉

lusil2005
3. čer 2008

luci PM 🙂 inac - ja neviem ci by som to s tymi vyzivami riskovala... 😒

kristi
3. čer 2008

vyzivy maji v lekarnach snad vsude, Hipp urcite

luci
3. čer 2008

lusil co je PM??? 🙂 ja ich urcite beriem aspon tie na obed.....pripadne ovocne kupime....alebo ovocie....

lusil2005
3. čer 2008

luci jeeezis sry, IP som chcela napisat 😀 PM = privat message 😅 to je to iste. som zabudla ze som na inom fore 🙂

jabber
3. čer 2008

Myslím, že s výživami v Turecku nebude problém 🙂

Objevila jsem teď v Lidlu bazének se střechou 🙂 http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.200806...

kristi
3. čer 2008

jabber,to je dobry, co? kdovi jak je to velky, zda by mi to v kufru nezabralo moc mista.....

jabber
3. čer 2008

kristi - no chtělo by to vidět složený a zabalený...asi se tam zajedu kvečeru podívat

kristi
3. čer 2008

das pak vedet, prosim?

jabber
3. čer 2008

jasňačka 😉

kristi
3. čer 2008

diky, at tam neletime obe,ze?

binki
3. čer 2008

v Turecku 😀 se dají koupit výživy, značky Hero, Milupa (spol. Nutricia) a výživy od Nestle (plus další značky)

luci
3. čer 2008

ahoj a vies kde???ci ako hovorili v lekarnach???ci sa da v supermarkete??

binki
3. čer 2008

kupuju to v supermarketu, muj oblibeny je Migros, malemu chutna tavuk (kuře) se zeleninou

binki
3. čer 2008

nejbližší Migros si můžeš najít na této adrese podle oblasti a města, kam se chystáš
http://www.migros.com.tr/en/stores_migros_find.asp

luci
3. čer 2008

a mozes mi povedat kolk ovychadza asi jedna vyziva ovocna,zeleninova????ja neviem ideme blizko side a manavgnat....nejde mi tam nic take blizke vyhladat
ty tam byvas???

petule.h
3. čer 2008

výživu jsem sehnala i v egyptě v lékárně, dokonce německé výroby 🙂

binki
3. čer 2008

kupuju zeleninové, jedna výživa Milupa vyjde na 2.45 YTL
tak jsem si vaše místo kvůli tobě vygooglila, nevím, jestli v Manavgatu najdeš Migros, ale jsou tady další řetězce jako Carrefour, Macro a další, chceš, abych ti napsala názvy?
jo, zabydluju se v Istanbulu 😉

jabber
3. čer 2008

kristi - tak jsem tam byla a už je neměli 😒

snupik
4. čer 2008

holky a na kolik tam tak ty dětské haminky vyjdou???a pleny??? 🙂
chystáme se tam na dovču v srpnu...tak abych věděla.-)

binki
4. čer 2008

1YTL je asi 13Kč

kristi
4. čer 2008

jabeer, to je skoda....ja to asi koupim stejne az na dovce

binki
4. čer 2008

luci, detaily máš v poště 😀

Strana