Dovolená u moře v červnu s ročním prckem

zuzkaom
16. led 2017

Ahoj mamky, doporučte mi nějaké hezké místo u moře, nejlépe Řecko, s ročním prckem.. Chtěli bychom letět v červnu.
Pokud dáte přímo název hotelu, apartmánu budete skvělé. Děkuji 🙂

kekulice
16. led 2017

Obdivuji všechny, kdo jedou s malým dítětem takhle k moři. My byli poprve ve dvou letech a bylo to děsný. Letěki jsme na Zakynthos, hotel byl super, ale služby děs, chytli jsme všichni průjem a z 10 dnů jsme měli v pohodě 4. Takže u druhého jezdíme jen po republice nebo do Rakouska. Tak ať vám to vyjde! Držím pěsti.

zuzkaom
autor
17. led 2017

No tak to se nedivím, že to nedoporučujete, já mít takovou zkušenost také nedoporucim..
Znám pár lidí co letělo a vše bylo ok..
Chtěla bych zarucene doporučení přímo od někoho kdo tam byl, abych se vyhla přehrabovani milionu hotelu..
Ale i tak děkuji za komentář 🙂

monulec
17. led 2017

Mám podobný problém. Přítel chce jet v létě s naším prckem taky k moři (ještě neude mít ani rok), já mu to rozmlouvám, protože já u moře ještě nebyla, takže absolutně nevím co mě čeká a ještě k tomu s takovým prckem??? Se zbláznil, ještě neříkal kam chce jet, ale snad ho přemluvím ať jedeme až za rok

kekulice
17. led 2017

@zuzkaom vybrali jsme na doporučení jeden z nejdražších hotelů, pokoje čisté a jídlo fajn, ale dle dr nám nesedl olivový olej v každém jídle, kterému se nedá vyhnout. Doma sice používáme, ale mnohem míň než oni. Dcera se nebojí vody, takže pro ni super, pro nás stres. I u hotelu viděla bazen a vrhala se do něj po hlavě. Jo a kufry dorazily až za dva dny, v Praze je nenaložili. Letěli jsme naštěstí přímo a cestovka to byla Blue Style. Zástupce na místě se snažil a byl super.

medved09
17. led 2017

hotel nedoporučím, ale věku bych se nebála. My byli prvně u moře, když bylo mladšímu 7 měsíců. Byli jsme v Bulharsku v Nessebaru. a super. Večer jsme synka šupli do kočárku a tradá do historického centra, krásně se udrndal, spinkal, no nádhera. A to samé na pláži. V poledne nakojit, pár kroků s kočárkem a já 2 hodinky četba pod slunečníkem a synátor spal ve stínu jak medvídě. tedy za mě - žádné obavy. U staršího mě rodina zlomila jeli jsme až když mu bylo 19 měsíců, nyní mě to trochu mrzí, že jsme si mohli užívat víc 🙂

jitavrtule
17. led 2017

prvne jsme byli v chorvatsku kdyz bylo ele tri a pul mesice, jeli jsme autem. naprosta pohoda - cestu prospala, kde ji clovek polozil, tam ji nasel, kojeni bez prace, v mori se nekoupala.
loni jsme byli dvakrat - jednou v chorvatsku v 15m, podruhe na baltu v 13m, taky pohoda, ale uz jsme museli hlidat, panc se presouvala, cachtala a zkoumala co se dalo.
veku bych se vubec nebala, s takovym mrnochem je to fakt mnohem jednodussi a vetsi leharo nez s vetsim ditkem.

monulec
17. led 2017

@jitavrtule
@medved09 Fakt holky? Tak se asi nechám překecat.... 3,5 měsíce - čučím s takovým prckem...obdivuju

medved09
17. led 2017

@monulec 3,5 ani 7 měs neuteče - 15 měs už je záhul, to si vedle sebe nepoložíš, takže v tomto ohledu je mimís super 🙂

jitavrtule
17. led 2017

@monulec nech, fakt. hele dokud dite nechodi - pul prace. dokud nemluvi a neodmlouva - druha pulka prace pryc z tvych beder 😀
ted mate na dlouhou dobu posledni moznost si uzit dovolenou podle sebe vy dva dospeli, mrnous se jeste prizpusobi, navic dost casu prospi, budete mit cas i na sebe navzajem.
loni to bylo super, aby to neznelo, ze ne, ale uz precejen elinka v 15 mesicich tolik nespala, behala, clovek ji musel porad hlidat, panc zdrhala po kempu (loni uz jsme byli s obytakem, predloni v apartmanu, jsme se jeste bali - zbytecne), u vody se cachtala porad. Bylo to kouzelny, protoze uz si to taky uzivala, ale zas uz jsme museli program prizpusobit hlavne ji . takze prevazne valecka u vody, vylety se moc nedaly, coz ten rok predtim s kocarem uplne v klidu. fakt se neboj. more je skvely, nasosate si vitamin D, jestli mate moznost jet, nevahej!

zuzkaom
autor
19. led 2017

To jste mi moc nepomohli děvčata 😀 ale nevadí každá zkušenost dobra.. Diky.. Kdyztak vám dám vědět kde jsme nakonec byli a jak to dopadlo. Mějte se fajn🙂