icon

Hledám maminku na dovču u moře

hariska
13. kvě 2016

Ráda bych vyrazila v červnu na dovolenou k moři - Bulharsko, Španělsko, tam je snad bezpečno. Nejela by nějaká maminka s dítětem s nami? Pojedu s 3 letou holčičkou a nechci jet sama.

nikypiky92
13. kvě 2016

Ahoj. Zrovna taky premyslim, že bych s malou letos někam vyrazila. Taky s 3letou. 🙂

hariska
autor
13. kvě 2016

@nikypiky92 ahoj, mas neco vymysleneho? Ja jsem vyhlizela Bulharsko, protoze tam uz v cervnu bude teplejsi more. All inc do 12000,- a dite asi 7.

nikypiky92
13. kvě 2016

@hariska ještě nemám. Teprve se rozmyslim jestli se vůbec odhodlán sama s malou jet 🙂 ale když už tak by mě lákalo to Španělsko (Andalusie)

hariska
autor
13. kvě 2016

Taky nemam moc odvahy, ale potrebuji vypadnout:o) a kdyz budu cekat na chlapa, tak budu sedet doma jako vloni.

nikypiky92
13. kvě 2016

No já si spíše říkám, že ten červen je strašně pro změnu brzy i když asi to počasí bude lepší pro deti (rozhodně se mi nechce v červenci a srpnu). U nás by to byla i premiéra u moře 🙂

hariska
autor
13. kvě 2016

Taky jsem s malou nebyla. Presne, taky nechci jet v sezone, aby tam byla hlava na hlave. Do zari se mi ale cekat nechce, uz se moooc tesim:o).

martin41
6. čer 2016

My jsme menší skupinka dva páry, singl kluk a 3,5 letá holčička. Vyrážíme 13.7. - 29.7. autama do Bulharska. Posily hlavně dětšské vítáme.

hariska
autor
8. čer 2016

Díky, autem bysme to nedaly, letíme do Španělska. Pěknou dovču.

michelina81
3. črc 2017

Obnovuji diskuzi.Nejedete některá z Vás s dětmi(dítětem) sama do Chorvatska busem?

martin41
7. črc 2017

michelina81> a což takhle Bulharsko autem?

priserkajd
2. srp 2017

Pěkný večer, nechystáte se některá aktuálně s prckem k moři? Chtěla bych s naší tříleťačkou. Uvítaly bychom nějakou společnost 🙂.

mmorgan
21. říj 2017

Ahoj holky,nenajde se tu maminka na seznemeni a na dovcu za rok? Já 40 a dcerka 5. Píšu brzo at se trošku poznáme 😀
Praha

dlouhanozka3
25. říj 2017

týjooo, holky jste dobrý že by jste takhle spolu jeli, já bych jinak než s manželem nejela.