icon

Hotel Aguamarina Alexandria Club Menorca, jaký je?

alca321
12. čer 2014

Byl jste někdo v tomto hotelu?Jaký je,jaká je pláž atd..

Hotel Aguamarina Alexandria Club Menorca, jaký je?
01ajka
11. črc 2014

Také by me to zajímalo, hlavne ubytování!moře je tam nadherne..ale primo tent hotel?

alca321
autor
15. črc 2014

@01ajka Byla to naše nej dovolená.Hotel byl starší ale čistý.Úžasný animačný tým pro děti.Hned by jsme jeli zas 🙂 🙂 🙂

01ajka
16. črc 2014

nejake fotky pokoje?kam ubytovavaji cechy?

ksts
18. črc 2014

Taky se nám líbi a premyslime o nem,akurat mne zajima jak to je s tyma slunecnikama kdyz tam nejsou,da se bez nich vydrzet,mame 4lete dite,zajimal by mne popis jidla,je i zmrzlinka pro deti a jak s osuskama na plaz,chce to mit svoje.dekuji za info.plaz se nam tam libi,to bude dokonala,cista.Karin

monanan
24. srp 2014

Chystáme se tam ve středu 27.8:-) s 3-letým prckem🙂) Veškeré obrázky nejdete zde letíme přímo s Alexandrií🙂) http://www.alexandria.cz/hotel/9109-aguamarina-...

amandab
2. bře 2015

Aktualizuji,byl někdo a má reálnou zkušenost, jaké jsou pokoje a strava?Pláž bude nádherná...

ivis
2. bře 2015

Byli dvě kamarádky a švagrová loni, pokoje no opravdu hodně hodně jednoduché, ale strava výborná, pláž úžasná, a animační programy skvělé 🙂

veronicka89
2. bře 2015

Tak jestli to nemate uplne za pakatel , tak bych do toho urcite nejela. Za 2000 na tyden mozna jinak ne !!!!Hnus

veronicka89
2. bře 2015

Ja nechci byt hnusna, ale 🙂 pokud mate moznost, nedejte na cestovni kancelar !!! 🙂
Najdete si hotel sami a nejlepe jedte pres nemeckou cestovku! Lepsi ceny, sluzby, servis 🙂

Priklad 2014:
My byli na kanarech s pritelem - na osobu jsme platili asi 1100 eur na 10 dni s all inclusive 5hvezd hotel
Potkali jsme se tam s prazaka , pres ceskou cestovku - 40.000 na osobu 😀
To uz si to clovek rozmysli 😎

amandab
2. bře 2015

@veronicka89 Ahoj, děkuji o tam sem taky přemýšlela, ale s dvěma dětmi a s řečí na mizerný úrovni se bojím.Ani nevím kde hledat 😒

veronicka89
2. bře 2015

@amandab
Pisni jen v jakem meste bydlite at se muzu kouknout na nejblizsi letiste 🙂
A chcete Menorcu nebo Mallorcu.
Na jak dlouho a jaky termin?

Zkusim po necem kuknout 🙂

ivis
2. bře 2015

veronicka89 a vy jste tam v hotelu byli ? Co konkrétně se vám nelíbilo. Jak jsem psala výše, 3 známí tam byli, a žádná neměla nějaké velké připomínky.

Jinak německé cestovky jsou fajn, pokud bydlíte Praha a západ republiky, od nás takový Mnichov už je 6hodin cesty přes D1. A ono třeba Vídeň, Drážďany se zdaleka tak nedostanou na dobré ceny jako když máte odlet z Mnichova, Frankfurtu...

Jinak doporučuji Ryanairem z Bratislavy na Mallorcu a ubytování přes booking, anebo nacesty 😉

ivis
2. bře 2015

my tedy zatím zkusili německou cestovku jen jednou - Neckermann, z Vídně, ale tedy lepší služby a servis jsem nepocítila, tak aby paní nebyla zklamaná 😉 Ba naopak, češi od Fischera měli lepší umístění pokojů ☹ tak ale nikdo není dokonalý, že 😉

Jinak přes nízkonákladové letecké společnosti jsem už párkrát letěli, stejně tak využili služeb booking, agoda...