icon

Jak vaše děti zvládly let? Letěli jste přes den?

pajuska_hajkova
3. zář 2014

Dobrý den maminky, za týden odlétáme s dvouletým synem k moři. Chtěla jsem se zeptat jak vaše děti zvládali let? Letěti jste přes den nebo v noci?
Já mám z toho trochu hrůzu aby celý let neprobrečel ...

maxinkaa
3. zář 2014

My letíme příští týden do Turecka, malá teď oslavila 2roky, letí se v 5 ráno, dáme malou spát v oblečení, ve kterém poletí, přendáme do auta. Bereme sebou raději Kinedryl, tablet na pohádky, Haribo. Snažíme se to neřešit a myslet jen na hezké věci, ať nic nepřivoláme 😉

martasek
3. zář 2014

Létáme s dětma od malička každý rok, letěli jsme i v noci i ve dne, vždy v pohodě, měli z toho zážitek. Sebou do letadla nějakou hračku, omalovánku, knížku, nebo třeba tablet s pohádkama. Samozřejmě taky záleží, jak dlouhý je let, když jsme letěli v noci, tak usli, ale když jsme přistáli, tak se probrali a koukali. Neboj, ani jsem nezažila, že by nějaké jiné dítě probrečelo celý let. Jo a doporučuji sebou lízátko na přistávání 😉

zazana81
3. zář 2014

Také jsem měla obavy, když jsme měli poprvé letět, ale úplně neopodstatněné. Letěli jsme v noci, dceři byly 3 roky. Večer jsem jí řekla, že jí v noci vzbudím a pojedeme na dovolenou, takže když jsem jí vzbudila, byla OK, přendali jsme jí do auta a vyrazili na letiště. V letadle super, spíš si to užívala, nic jí nevadilo, ani vzlet, ani přistání, bylo to pro ní asi jako jízda autobusem ...

annaluciapetrzel
3. zář 2014

cauky. letela jsem tedka s dcerou (3mes korigovaneho veku, 5mes. biologickeho) a uplne na pohodu. Pha - Stockholm a zpet. A do Phy z Brna vlakem 🙂

katyxq
3. zář 2014

@pajuska_hajkova koukni na https://www.modrykonik.cz/cestovani-letadlem-s-... - pod článek jsme psala naši zkušenost, kdybys chtěla k tomu něco víc, klidně se ptej

marton
3. zář 2014

@pajuska_hajkova ahoj,také létáme s detmi od malinka.Jsou v pohodě,ať je to na noc nebo přes den.Doporučuji něco k zabavení,jednoznačně u nás vede tablet s pohádkami🙂.Pěknou dovču.

bubbi
3. zář 2014

@pajuska_hajkova my jsme už párkrát s malou letěli (Oslo - Praha a zpět), vždycky přes den. A bylo to dle momentální nálady, někdy byla v pohodě a dala se zabavit nějakou hračkou, nebo i spala, ale jednou nám celý let komplet prořvala a to bylo něco 😉 Za dva týdny se zas chystáme do Čech, tak jsem si už říkala, jak to bude probíhat tentokrát, ale zrovna ji začaly bavit kreslené pohádky, tak snad nás tablet zachrání 😉

pajuska_hajkova
autor
3. zář 2014

@maxinkaa my odlétáme ve 4:50 tak se třeba na letišti potkáme :D jinak mám v plánu přesně to co vy tak uvidíme ...

@martasek jo tak to já jsem zažila. Cesta do Turecka skoro 3hodiny letu a celé tři hodiny tam dítko řvalo a vřískalo a to doslova. Vždycky už to vypadalo že to bude lepší a pak zase spustilo nanovo. Otrávené celé letadlo ...

pajuska_hajkova
autor
3. zář 2014

bereme přenosné dvd s pohádkama, něco na mlsání, křupky a nějakou tu knížku tak snad to bude v pohodě ... no uvidíme. Moc všem děkuji za příspěvky a za přání hezké dovolené 🙂

tarra27
3. zář 2014

doporučuji vysvětlit dopředu, s sebou na přistání i vzlet pití, a jinak hračky nebo pastelky a tablet... 🙂

holky se těšily, radovaly, už když jsme je v noci nebo ráno vzbudili....pak chvíli byly mrzuté, někdy spaly...ale celkově v pohodě...a hlavně na přistání pití....mávat z okýnka při vzletu....

letěli jsme několikrát londýn Praha a taky londýn kreta a příští týden londýn ibiza...tak uvidíme...

krásnou dovču...

ps než jsme měli děti, když někdo brečel v letadle, byl to pro mě opruz....a ted jen lituji rodiče 😉 a vím, že za o nemůže nikdo a už jsem jen ráda, že to nemusím řešit já 🙂

tara85
10. říj 2014

My jsme leteli do Recka, maly bylo 2 a 4 mesice, Tam pres den, to bylo v pohode koukala ven, hrala si, ale zpatky jsme leteli vecer, letadlo melo pres hodinu zpozdeni, odletova hala precpana, tak ze jsme si ani nemohli sednout, mala zacala byt unavena a protivna, kdyz jsme se konecne dostali do letadla, byla uz hrozne mrzuta, prorvala asi 20 minut, pak usnula a spala celou cestu.... Ale teda babu pred nama bych za jeji hloupy poznamky a vrazedny pohledy nejradsi uskrtila 😀