icon

Je bezpečné létání do Turecka v těhotenství?

31. led 2022

Letěly jste nebo by jste těhotné do Turecka? Díky za názor

lidija1234
31. led 2022

Záleží v kolikátém měsíci a podle toho jak bych se cítila. Byla jsem v 6 měsíci v Chorvatsku a když jsem necítila pohyby byla jsem docela vyjukana z toho a to je Chorvatsko pár hodin od Česka,takže asi hodně záleží na tobě jestli si troufnes,jestli se dobře domluvíš a určitě bych se nechala pojistit kdyby cokoliv 😊

autor
31. led 2022

@lidija1234 děkuji za názor. Já byla těhotná už v Itálii, ale byla to Evropa. I když dovča super, ale taky jsem pak byla ráda, že je vše ok a jsme doma.

jjasmina
31. led 2022

Já bych jako těhotná neletela nikam 🤣

eviicka
31. led 2022

@jjasmina já taky ne (s výjimkou třeba rodiny, přátel atd.), ale jsem děsně konzervativní a pohodlná, takže určitě někdo jiný to bude mít jinak 🙂.

j.a.n.i
1. únor 2022

Ac jsem jako těhotná delala vsechno, tak ne od nejakeho cca 22 tydne bych neletela nikam, nahoda je blbec a nemela bych pak touhuvresit predcasne narozene mimino nekde, kde jim ani nerozumim.

emamaira
1. únor 2022

Byla jsem v 16tt na Mallorce. Jestli se jedná o dovolenou, tak bych vybírala Evropu nebo země se srovnatelným zdravotnictvím. U Turecká bych měla pochybnosti.

autor
1. únor 2022

@j.a.n.i já to měla jako Ty. Jen to Turecko úplně nevím, když to není Evropa. A taky bych letěla někdy na začátku druhého trimestru

autor
1. únor 2022

@emamaira asi tak no, Evropu bych neřešila. Kámoška teda letěla někdy ve 22tt až do Ameriky, jen tak na dovču. Ta je větší dobrodruh.

alcar
1. únor 2022

Neletěla bych nikam. Autem možná do některé evropské země. Ale za mě i tak zbytečné riziko.

zuzineckah
1. únor 2022

pokud by bylo poblíž nějaké soukromé zdravotnické zařízení, tak bych v klidu letěla👍 já létala do 28. týdne, v 18. týdnu jsem letěla na Mauricius, v 27. do Chorvatska. Byla jsem v pohodě, dovolené i všechny cesty jsem si moc užila. Ale já to mám hozené asi trochu jinak 🙂

vikinkav
1. únor 2022

Ja jsem byla tehotna 3x a pokazde jsem nekam letela. A muj prvni let coby tehotna byl Istanbul 😄 Pak Barcelona 2x, Recko, Mallorca 2x a to na zacatku 3. trimestru. Zalezi kam presne v tom Turecku, zjisti si kde je nejake vetsi mesto pobliz. Obecne byvaji nejvic problematicke ostrovy, protoze nez se dostanes na pevninu…

autor
1. únor 2022

@vikinkav super, díky moc. Istanbul teda bomba ♥️

autor
1. únor 2022

@zuzineckah ty jo a Mauricius je docela lan cesty. Jak jsi dala let? Mně to bylo nepříjemné i netehotne 🤭 ale zas tam úplná paráda. Díky za povzbuzení 👍

zuzineckah
1. únor 2022

jeli jsme tam na měsíc, tak jsem tu cestu prostě brala jako součást úžasné dovolené 🙂 Letěli jsme byznysem s Emirates, v Dubaji byl jen dvě hodiny přestup, dalo se to v pohodě zvládnout, ten byznys mají vyšperkovaný👍

autor
1. únor 2022

@zuzineckah to zní skvěle 👍 a nějaký speciální opatření do letadla jsi měla?

zuzineckah
1. únor 2022

Jj, skvele to bylo👏👏ty letenky jsme si upgradli na poslední chvíli , a bylo to to nejlepsi rozhodnuti👍a ne, nic speciálního jsem neresila, jen jsem si vzala pohodlné oblečení.

roxulka
1. únor 2022

Ahojky,odlétla jsem v 7tt po potvrzení ❤️teď začínám 14tt a v neděli letím domu ze Zanzibaru...každá jsme jiná,někdo řekl že je to risk atd...moje rozhodnutí,moje volba.Od začátku mě nebylo špatně ani jiné problémy,takže za mě nevidím důvod proč neletet✌️

autor
1. únor 2022

@roxulka skvělý, super dovča teda

zelenaesmolda
1. únor 2022

Uplne v klidu

autor
1. únor 2022

@zelenaesmolda zrovna Tvůj názor mě zajímal. Díky

zelenaesmolda
1. únor 2022

Turecko je westernized country jak prohlasila moje znama,puvodem Turkyne.Ja jsem v tehotenstvi litala,zila jsem mimo CR,letela jsem i na dovolenou.V Turecku jsem byla na dovolene s malym ditetem,vubec bych se toho nebala.Jenom teda doplnim,ze si urcite zrid cestovni pojisteni protoze ja musela v zahranici do nemocnice a stalo me to cca 400e,ktere mi pak proplatili zpet.Nebyt pojisteni tak se pekne prohnu.

autor
1. únor 2022

@zelenaesmolda díky díky díky. Jojo, já si vždycky platím to nejlepší pojištění, co jde. Za tohle si radši připlatím pro případ nouze..

autor
1. únor 2022

@zelenaesmolda kde jsi bydlela v zahraničí?

drep
1. únor 2022

Letěla. V prvním trimestru jsem byla na kongresu v Kodani, v asi 24.týdnu na kurzu v Cambridge. Ale dbala jsem na pojištění, jinak jsem obavy neměla.

autor
1. únor 2022

@drep děkuji