Kam na dovolenou k moři?
Ahoj holky, hledáme něco s přítelkyni na začátek srpna a zatím to u mě vyhrává Ibiza mate někdo nějaké zkušenosti a doporučení někam na dovolenou nejlépe 6 noci pro dvě osoby do 10 tisíc ? Chorvatsko nebo něco takového ? Mockrát děkuji. Nikde sem ještě nebyla je to poprvé a moc se v tom nevyznám a hlavně je to narychlo
@nikolamlyncekova autobusem na Ibizu?
@barmil ne na ibizu konkrétně to není
Mě by také zajímalo, co jsi našla a vybrala a důvod je ten, že se tady sdílí dobré tipy pro inspiraci😉
@nikolamlyncekova tak píšeš, že vede Ibiza a pak, že autobusem. Tak už se v tom ztrácím
Ahoj, mám jen menší radu, jak sehnat dovolenou za mnohem dostupnější cenu, než přes cestovky. Zkus si vyhledat letenky zvlášť a potom ubytování přes booking, už se tam dá vyhledávat i ubytování s jídlem (snídaně, all inclusive, záleží, co chceš). Loni jsme byli takhle v červenci týden na Sardinii - 2 dospělí + 3 děti a stálo nás to se vším všudy okolo 30 tis., právě proto, že jsme si vše organizovali sami ;) Tak přeji dobrý výběr ;) Pokud sháníš něco bez jídla, je fajn ta Itálie, ceny v obchodech tam vyjdou jen o něco výš než u nás, ale letos je tam hodně restrikcí, doporučuju sledovat zde: https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_do...
Na Ibizu si připravte tak 50tis 😁. Každopádně podle mě teda do 10tis je dneska už skoro nereálný. Možná tak za 28tis pro obě nějaké Bulharsko nebo mimo sezónu.
@barmil nakonec to Ibiza není ale byla ze začátku
A muzes sem dát ten konkrétní zájezd, prosím? Není to rypani, spis zájem - 10-13tis davam za tyden v Čechách + utrata 15tis.. U moře jsem nebyla roky, uplatit 4 lidi je prostě pro nás poměrně velky zasah do rozpočtu (když jezdime jeste na 2-3 pultydenni, prodlouzeny vikendy za prázdniny). Děkuji.
@lv 10 tis sem našla 5 tisíc na osobu takže pro ty 4 to mate 20 tis
@nikolamlyncekova máš odkaz? Ja pocitam snad pristi rok, ale cca 40 pobyt+prachy s sebou, a bude to 80 hned. A to nevim, no, jestli zvladneme

@nikolamlyncekova taky hledám dovolenou a na slevomatu mám hodně kreditů.