Kam na dovolenou letecky? Děti 2 a 4 roky
Holky prosim poradte kde jste byli spokojene s dovolenou letecky? Nikdy jsem neketela mam strach ale deti chteji tak se premuzu 😃 hlavne vhodne pro deti 2 a4 roky moc dekuju
My byli loni s dětmi 1rok a 3 roky na Krétě. Bylo to super. Jen pohlídat, aby bylo ubytování blízko letiště aby se nejelo ještě třeba 200Km busem a taky hned u pláže. Užila jsem si, že nevařím.
Za sebe doporučuji ostrov Thassos 🙂
@terezapos u nás jsme cestovali my s dcerou 1,5 roku a kamarádka s chlapečkem 2 a chlup. Já tou dobou ještě kojila tak sestup a vzlet dostala prso, aby svaly pracovaly a nebolely jí uši, měla jsem ještě lyofilizované maliny, ani kapsičky do letadla nebyl problém. Kamarádka zase nějaké želé bonbóny a pohádku na mobilu. Obě děti bez problémů a většinu cesty prospaly. Dětí letělo opravdu hodně a všechny to zvládly, možná trochu i efekt nočního letu.
Poprvé jsem letěla se synem 1 rok na Zakynthos,cestu prospal,byl úplný zlatíčko. Podruhé ho brali naši ve 2 letech na Mallorcu, cestu buď prospal nebo si hráli, četli. Teď letíme i s dcerou necelý rok a syn 3 na Mallorcu. Už jsme letěli kratší let takhle všichni,malá se buď kojila nebo koketovala s letuškou a cestu zpět prospala.

@terezapos u nás jsme byli loni v září v Řecku na Zakynthosu. Nemám ráda velké hotely, ale tenhle měl prima zázemí a program pro děti. Zároveň cesta letadlem byla jedna z nejkratších možných a velikost a příroda ostrova zároveň dovolovala půjčit si auto a poznat jiné kouty a pláže ostrova trochu mimo turisticky nabité pláže u hotelů.