icon

Kam na dovolenou s půl roku starým dítětem?

nikolka2017
6. čer 2018

Ahoj kam by jste jeli na dovolenou s půl ročním dítětem?

Strana
z2
blahova_andrea
7. čer 2018

@ililina no začala jsi hned tak, že by mi bylo líto jet bez dětí 😀 my jedeme sami dva 😉

jipe
7. čer 2018

@blahova_andrea Lipno jsme plánovali loni, ale sešlo z toho, ubytko mám uložené penzion florian frymburk a penzion herbertov

jajulin
7. čer 2018

@blahova_andrea mrkni na Slevomat, jeli jsme takto několikrát i s dětmi a vždycky jsme byli spokojeni. Na léto zvlášť doporučuji Krkonoše. Je tam hrozně moc ubytovacích kapacit, které se snaží na léto obsadit, tudíž se dá sehnat i hodně levné ubytko. A túry po hřebenech hor, to je přesně to, co bych chtěla dělat při dovolené ve dvou, protože dečka by to nebavilo a nemají takovou výdrž. Bohužel pro nás je dovca ve dvou zatím daleká budoucnost, ale jednou se snad dočkáme🙂.

ililina
7. čer 2018

@blahova_andrea
Ústecko -
Litoměřice - Dómský pahorek - Katedrála sv. Štěpána, někdy bývá otevřena Věž u katedrály sv. Štěpána, Dům Kalich na náměstí - vyhlídka, Expozice Důl Richard, historické sklepy, Hrad Litoměřice, Galerie loutek u Hvězdárny, Máchova světnička, Parkány a hradby
V blízkosti Litoměřic - Bílé Stráně ( národní přírodní památka ), Radobýl, Hazmburk, jezero Píšťany, Památník Terezín, rozhledny - Varhošť, Hořidla, hory/kopce Milešovka, Lovoš, Hradiště, Kamýk, Porta Bohemica
Zámky - Ploskovice, Libochovice, Velké Březno,
Úštěk, Zubrnice - skanzen, Ústí nad Labem - Větruše - rozhledna, zrcadlové bludiště, Zoo, Tiské stěny, Komáří vížka u Teplic

ililina
7. čer 2018

@blahova_andrea Český ráj je velký, nedá se stihnout vše za jeden týden

blahova_andrea
7. čer 2018

@ililina díky, toto by byl fajn pak najít až budu hledat něco s dětmi. ale to musí ještě trošku povyrůst, aby z toho nebylo utrpení, že je bolí nožičky 😀 ale umíš to fakt hezky sepsat. úplně se tam s nimi vidím 🙂 prachovské skály určitě vidět chceme. jičínsko zařazuji do výběru na další roky

blahova_andrea
7. čer 2018

@jipe my jedeme sami dva, tak právě bychom chtěli něco, co bychom si zatím s dětmi neužili a taky něco, abychom furt jen nevzdychali, že tam by se jim líbilo, že jsme bez nich neměli jezdit 😀 na nosítka jsou velcí a na pořádné užívání malí. adršpach jsme byli bez nich minule. lešnou jsme byli s nimi 🙂

blahova_andrea
7. čer 2018

@jipe díky, já na ty ubytka mrknu. proč jste nakonec na lipno nejeli?

blahova_andrea
7. čer 2018

@jajulin my nemáme se slevovými portály dobré zkušenosti, tak se nám do toho nechce. měli jsme většinou problém poukaz uplatnit a kolikrát i propadl. letní krkonoše s dětmi máme za sebou. moc ráda za čas zas pojedu, ale teď chceme jinam. třeba až odrostou, tak i nějakou tu kratší hřebenovku dáme společně 🙂

jipe
7. čer 2018

@blahova_andrea jeli jsme nakonec jen na 3 dny, tak jsme chtěli někam blíž a okolo Lipna by si prcek zámky moc neužil, zříceniny si může v klidu prolejzat

blahova_andrea
7. čer 2018

@ililina tak vše se nedá stihnout v žádném regionu 😀 každý vybírá co je pro něj nejzajímavější a na co má finance

jipe
7. čer 2018

@blahova_andrea ono všude se najdou zábavy vhodné pro děti i jen pro dospělé 🙂

blahova_andrea
7. čer 2018

@jipe taky pojedeme jen na pár dní, kolik přesně ještě nevím. ale bez dětí tu vzdálenost tolik neřešíme. dlouhá cesta, kdy po nás nikdo nic nechce je vlastně taky relax 😀 s dětmi koukáme spíž ty bližší lokality. už se těším až budou trošku větší a budeme moct vymýšlet i něco náročnějšího

blahova_andrea
7. čer 2018

@jipe vyloženě dospěláckou zábavu asi nepotřebujeme, my půjdeme klidně i na tu pro děti, jen ti naši jsou na hodně věcí ještě malí, bázlivý, nezdatní apod. třeba se svou nefyzičkou jsem měla co dělat sama, abych si adršpach užila. ne se tam mezi lidmi ještě plést s ukňouranými dětmi nebo je dokonce nosit :-/

jipe
7. čer 2018

@blahova_andrea chápu, mám skoro tříletáka a skoro 5 měsíční, takže letos jsme vyírali s ohledem na toho staršího a na mě, protože nosit mimino budu já

jipe
7. čer 2018

@blahova_andrea ta sušice bez dětí a bez auta byla tenkrát fajn

jipe
7. čer 2018

@blahova_andrea ještě mě napadá českosaské švýcarsko - pravčická brána, soutěsky na lodičkách, dolský mlýn, děčín, skalní vyhlídky (Jetřichovice - názvy si nepamatuju)

blahova_andrea
7. čer 2018

@jipe české švýcarsko by se mi taky líbilo, ale to už je teda šílená dálka, když člověk nejede ani ten týden ☹

Strana
z2