Kam vyrazit ve Velkém Mederu s malými dětmi?
19. črc 2022
Dobrý den, prosím je tu někdo kdo poradí jek je to ve Velkým Mederi? Myslím kam zajít večer nebo odpoledne s dětmi 3 a 4 roky. Aktuální ceny jídla mimo areál Thermal park a pak ceny v thermal parku jak jídel tak i třeba langoš, párku v rohlíku, zmrzky, limo pivo? Jedeme ted v sobotu celkem 4 a nevíme kolik cca si vyměnit peněz
@levandule_k dekuji za odpověď, ale nevim kolik Vam je a predpokladam že se situace od te doby hodne změnila proto jsem chtela jet aspon trosku připravená kdyz uz nejedu sama ale s celou rodinou
@mrnousek121 Je to to hodně let, co jsem tam byla, proto nepíšu žádné konkrétní částky 🙂 ale že bych si sama googlila restaurace ve Velkém Meďeru, abych měla přehled 🙂 Já si tak kdysi googlila ceny Chorvatku.

Dneska se dá skoro všude platit kartou. Já bych si třeba dala do googlu restaurace Velký Meder a podle toho se orientovala.
Byla jsem tam jako dítě, byla to vyloženě koupací dovolená. Většinu času jsme trávily Thermal Parku. Večer jsme buď šli na jídlo do restaurace nebo rodiče něco rychle uvařili.
Jinak já jsem zastánce toho, že když jedu k moři nebo někam k vodě a je 30 stupňů a více, tak s užívám vody. Koupání, knížka, relax na pláži. Z týdenního výletu si dám max. jeden den návštěvu památek, ale to záleží na místo, kam jedu. Když chci dovolenou turistika, památky atd. plánuji si to na dobu kdy není takové vedro.