Last minute zájezd k moři - cena v září
Hezky den, chci se zeptat, zvazujeme zajezd k mori, ale az v zari.Idealne Recko nebo Bulharsko.3 dospeli a dite 2,5 roku.Urcite z financnich duvodu bychom radi koupili pak v zari nejaky ten last minute, ale nemam predstavu, na kolik to tak vyjde.. vim, ze ted se da na posledni chvili letet treba za 10 000Kc (all inclusive na osobu na tyden), ale v to zari by to mohlo byt jeste levnejsi, ne? Mate nekdo zkusenost treba z lonska?Pripadne i tip na konkretni destinaci, hotel..?Dekuju🙂
@evca_w ano to chapu,v tom pripade bych jeste navrhla treba jet na Balaton,tam prespat a pak pokracovat druhy den smer Italie,ci Chorvatsko a zpatecni cesta to same
@evca_w https://www.cedok.cz/dovolena/spanelsko/mallorc...
S jednim ditetem 34 tis. na 8 dni,mozna to jeste klesne
@pabka já se právě ptám, protože pro mne "hezkých" lokalit je díl od letiště, ale tak neznám tam úlně vše 🙂. Bodrum právě úplně nemusím. Naštěstí mi ty vzdálenosti 100 km a pod od letiště nevadí (ani dětem), ale samo čím blíž tím lépe 🙂
@blondynka400 nám je město jako takové jedno, nehneme se z hotelu, max velmi, velmi krátká prochazka do okolí hotelu, ale větší procházky, výlety či jiné výjezdy neděláme, takže řeším pouze hotel a daný resort, takže se přiznám, ze jestli Bodrum nebo Antalye, je v našem případě sumak 🙂
Letos jedem v srpnu, takže lokalita kolem Bodrumu by mohla být “studenější”, tak se snad neupeceme 🙂 už jsme tam byli, líbilo se mám.
@pabka když Bodrum nemá moc hezké pláže a ne tak čisté moře (tedy mi přijde, co jsem zatím viděla, třeba se pletu). Pro mne je hlavní pláž a moře a pak okolí. Nejsem úplně typický uživatel resortu. Teď jsem si třeba oblíbila Avsalar. Sice tam není úplně moc co dělat jako třeba v Antalyii, ale moře a pláž je tam pro mne zatím asi nejhezčí, co jsem v Turecku viděla.
@blondynka400 tak tam jsme ještě nebyli, díky za tip 🙂
My jsme naopak “rezorťáci”, vetsinou se nehneme z rezortu ven, deti nechtějí z vody, já z lehátka, manžel z jídelny 😉😂😂 (s trochou nadsázky samozřejmě )
@pabka tak jestli jste rezorťáci, tak vám Avsalar bude vyhovovat 😀 Já s tím právě maličko bojuji, ale to moře a pláž mi tam za to stojí..... My (tedy spíš děti) potřebují ještě alespoň maličký akvapark 😀
@blondynka400 Jojo, ten se u nás taky detmi vítá, ale zatím stačí malý a to my zas s manželem nemusíme, chceme být co nejvíc u moře a bazén máme doma, tak tam nám přijde na hlavu jet takovou dálku a být u bazénu... ale tak co bychom pro ty deti neudělali, ze.... 😆🙈
@pabka já to mám stejně, vždycky mi přišlo děsně divné jet k moři a přitom se od rána válet u bazénu, jako část lidí 😀 Holky ale mají tobogány rády, takže se jim snažím vyjít vstříc a tu hodinku denně tam s nimi vydržím, na oplátku ony mne zase nechají v klidu na lehátku na pláži 😀
@evca_w to mne tak napadlo, na konci září/začátek října už je nemůžete? V Turecku je počasí stále ok a cenově by jste se mohli vejít...
@blondynka400 Mozna to tak dopadne🙂Asi budu hledat, dokud proste nenajdu a aspon se plus minus nevejdu..😀 Snad nebudou driv Vanoce😀 Ale manzel se Turecka neboji, tak ho tedy pro jednou poslechnu, a kdyz tam najdeme neco pekneho, za dobrou cenu, vydame se klidne tam.
@evca_w jen to chce fakt blíž k Alanyii, Bodrum je už třeba studený, Egejskou riviéru vůbec. Mrkni pak třeba na eholiday, nevím zda znáš, ale mají skoro všechny cestovky a hezké hledání. Na last minute ideální.
Ahoj, tak my jedeme na Kos, odletame 24.9., 4*hotel all in přímo u moře nás vyšlo (4 dospělí a 1 dítě 5let) na 75tis....
Loni jsem poslala klientku v srpnu do Turecka, 3*, all in. Se synem je to dohromady vyslo na 13,5 tis. 🙂
Hledam jeste ruzne verze, jak mi tu holky poradily, bez jidla, na vlastni pest, autem apod., ale stejne mi ty propocty vychazeji plus minus furt podobne..a s varenim si opravdu moc neodpocinu..tak uvidime, nevzdavam se jeste😀
@makiska1 to už mi na Kos přijde pozdě, v září tam děsně fouká...i cena tomu odpovídá...
@zelenaesmolda jakože Erdogan na Krétě vyšší výjimečný stav? A netuším proč by to měl být nesmysl.
@dor
tak vyjimecny stav muze byt vyhlaseny kdekoliv,ze?ale samozrejme se to urcite stane v Turecku :D
Jeste zajimava vec,ze v jiznich statech roste pocet pripadu horecky denguee po kousnuti nakazenymi komary (v Turecku velky vyskyt na cele uzemi,v Recku se to letos taktez zacina ozmahat,Thassos,Kreta jsou zasazeny uz z min.roku,Rhodos min.rok pripady nehlasil,letos jsem taky zatim nezaznamenalarorez Zakynthos a Korfu bez tech komaru,kazdopadne to chce vzit s sebou repelenty ktere obsahuji latku DEET a strikat se vecer pri prochazkach...
@marcicek84 Akorát že když máš dobrý hotel, tak se o komáry stará sám....pokud neplánuješ teda výlety do přírody.
@bayt sedet jen na hotelu???to neni pro nas...
@marcicek84 No pro spoustu lidí třeba je. Pokud jedu do nějakého tureckého přímořského letoviska, tak tam v nejbližším okolí stejně nic extra není. My to máme tak, že jsme opravdu těch 11 dní na hotelu, akorát jdu většinou 2x šnorchlovat/potápět. Jinak myslím plaít to co v ČR, jdu do lesa, dám si repelent. Dengue je teda hodně vzácné chytit v Evropě, ale upozorňuju, že se to stalo i lidem v Chorvatsku, takže...:D
@bayt tak v Turecko,my radeji Recko a vylety 🙂
@marcicek84 Jo, Řecko mám taky nejradši 🙂

Jeste obecne k tomu pocasi - pred koupi last minute neni nic lehciho, nez napsat do googlu treba "pocasi Mallorca" a mas vyhled na cely tyden dopredu🙂