icon

Lyžování - Jeseníky s dětmi - poradíte ubytování?

nikolka13
24. led 2019

Chystám se s 2 dětmi (11 a 13 let) lyžovat na 5-6 dní. Jsme začátečníci. Prosím o tipy na ubytování (žádný luxus hotel), stačí snídaně / popř. večeře. Oběd někdy vlastní, někdy zajdeme do restaurace. Máte některá zkušenost, kde jste byly opravdu spokojení? Místo by mělo být relativně blízko sjezdovky. Moc všem děkuji za rady a tipy.

editah222
24. led 2019

@nikolka13 myslíš ještě letos? Tak to bohužel neporadím, protože všechny ubytovací kapacity kam jezdíme jsou obsazené :( Takže letos jezdíme do Jeseníků jen na otočku.

nikolka13
autor
24. led 2019

My to plánujeme na příští sezonu. Letos je dcera se školou (zítra se vrací) na hotelu Brans - moc se jí tam líbí a tak jsem se rozhodla, že příště pojedeme na pár dní spolu. Budeš moc moc hodná za tip - právě bychom chtěli hodně dopředu rezervovat. Děkuji předem za dobré tipy...

editah222
24. led 2019

@nikolka13 nejvíc spokojená jsem vždycky na Ovčárně (pod Pradědem),ale je fakt, že to je "levná" dovolená když máš někoho v rodině nebo známehé u armády 🙂 Pak je levný a čistý http://www.chatazatisi.eu/cs, byla jsem tam teda mimo sezonu takže mi nevadila ani soicálka na chodbě 🙂 Úžasná je Vista na Dolní Moravě, ale ta je cenově někde jinde. Dobrý je i sporthotel DM Dolní Morava jen Větrném vrchu, je to protější kopec k Vistě. Všechny tyhle jsou hned u lanovky. My teď jezdíme spíš s velkou partou takže většinou nějáké chalupy a roubenky.

nikolka13
autor
24. led 2019

Děkuji moc @editah222 za tipy. Pomalu to projdu a třeba něco vybereme. Díky moc! 🙂

nikolka13
autor
30. led 2019

Ještě máte některá prosím dobrý tip na ubytování?? Děkuji moc.

kittyy17
30. led 2019

@nikolka13 Hynčice, chata Spartak. Je tam super mírný svah pro začínající děti, s vlekem zdarma i pro dospělé😉 teď mají plno až do března

bamak
30. led 2019

@nikolka13 karlov pod pradedem. Pro děti je to super, včetně lyz. Školy. Ubytování různorodé v různých cenových relacích....

kittyy17
Autor odpověď smazal