Pláže - světlý až bílý písek, do 4 hodin letu
Dánsko :P Ale na to se asi neptáš.
ne to ne, chceme s dětmi k moři, ale ráda bych světlý písek. Koukala jsem na Kos Marmari anebo Mallorca
Mallorca
@astracreek ve svedsku taky... ale v 18 stupnovy vode si clovek moc nezaskotaci 😁 tedy kdyz neni zvyklej ;)
@odula Ale ty pláže... navíc děckům ta studená voda až tak nevadí 🙂 My jsme se koupali v nejstudenější, když měla 17 °C, ale je to jednou do moře a dost 🙂 V létě je tam voda teplejší. Samozřejmě na jižní moře to absolutně nemá, ale někomu to třeba vyhovuje 🙂
My milujeme polské pláže🙂
@astracreek no my pokorili i 16 :D a 18 to uz je kafco... 😎 jako pro me ne tedy,ale detem je to uplne jedno. chtej k mori i kdyz je 15 stupnu a pod mrakem 😁 (to uz se pak clovek v ty 18 vode i zahreje ) mno ale - kdyz jsou parna (rozumej 23 a vic) tak je tu krasne. a u brehu ma voda taky urcite i pres 20 ;)
@astracreek jenom co se tyce mori na jihu,kamaradka byla na sardinii v cervenci. rikala ze ta voda byla tak tepla,ze uz to cloveka ani neochladilo ! to se ti v dansku nebo ve svedsku nestane 😆 ale pisek tu mame nadherne bilej,to jo 🙂
Řecko, ostrov Rhodos, město Kolymbia, tam je nádherná písečná pláž a nebo ostrov Skiathos a Skopelos, tam je pláž, na které se točil film Mamma Mia. Jmenuje se Kastani.
A na Rhodosu je nádherná pláž - Tsambika. Jo, pláže....to je moje. Vydržela bych se ráchat v moři celý život a taky to hodně často dělám. 😀
A ještě jsem si vzpomněla na jednu mojí oblíbenou. Plaka Beach - ostrov Naxos.
@odula Mě to na jih neláká, nemám ráda vedra. Takže vždycky když jsme za manželovou rodinou v Dánsku, tak si to naprosto užívám. 🙂
@astracreek zrovna tuhle jsem myslela na to jak je fajn ze nemusis mit slunecnik aby ses neusmazil,po pisku muzes bosky a je prijemne teplej (ne varici ze bez sandalu se nehnes)... i ta salinita je akorat a ta voda je nadherne osvezujici 🙂 fakt mi to tu taky vyhovuje
Co treba Lefkada?
Sardinie - nadherne plaze s kremicitym bilym piskem a pruzracnou vodou🌴🌞 vhodne i pro deti
Mallorca,konkrétně jsmme byli v Sa Coma a supr.
@janinkadodinka a můžete mi napsat třeba i konkrétní hotel kde jste byli?
Sicílie - san vito lo capo
My byli na Menorce, to byla nadhera, krasna plaz a azurove more

Dobrý den, nevíte o destinaci do 4 hodin letu kde je světlý písek?